TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetsingenjör till Euromaint i Stockholm

Är du en erfaren kvalitetsingenjör som trivs i operativa roller där du får arbeta löpande med förbättrande kvalitetsarbete?

Som kvalitetsingenjör på Euromaint kommer du att jobba tillsammans med en kollega på QMS (kvalité, miljö och säkerhet) och driva kvalitetsarbetet inom affärsenheten. Du arbetar operativt med interna revisioner, avvikelsehantering och kvalitetsbrister, utför analyser och följer upp kvalitetsnyckeltal för affärsenheten. Låter det här som en roll för dig? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kvalitetsingenjör på Euromaint erbjuds du en varierande roll där du är med och skapar hållbara kvalitetslösningar i en framtidsbransch. Som anställd på Euromaint jobbar du i ett stabilt bolag med stark tillväxt och i rollen som kvalitetsingenjör bidrar du till framtiden genom att säkerställa hög kvalité och trafiksäkerhet för den spårbundna trafiken.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen är bred och kommer utvecklas i takt med affärsenheten och omvärlden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat fokusera på:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en ny roll, där du ges möjligheter till att bidra med din kompetens inom kvalitetsarbete. Du rapporterar till QMS-ansvarig men driver självständigt ditt arbete framåt och jobbar brett över hela affärsenheten.

Tjänsten är på heltid och planeras starta omgående. Du är placerad i på Euromaints depå i Hagalund där du har ett nära samarbete med övriga avdelningar. En viss del resande förekommer i tjänsten, främst till Euromaints övriga depåer och verkstäder runt om i landet.  

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete och ISO 9001. Det är viktigt att du har erfarenhet av interna revisioner, analysarbete och avvikelsehantering sedan tidigare och du bör vara en van användare av avvikelsehanteringssystem. 

Som person ser vi att du är självständig, affärsmässig och strukturerad. Du kan driva ditt arbete framåt med ett tydligt mål och helhetssyn, samtidigt som du är kreativ och nytänkande i dina lösningar och analyser. Som kvalitetsingenjör kommer du dessutom att ha mycket kontaktytor med flera avdelningar inom affärsenheten, så det är viktigt att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du bör trivas i roller där du identifierar och föreslår förbättringar och har ett stort engagemang för att följa upp arbetet. 

Låter det här som ditt nästa steg i karriären? Välkommen med din ansökan! 

 

Alla lediga jobb