TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetskoordinator till Weidmüller i Malmö

Vill du ansvara för kvalitetsfrågor och driva förbättringsprocesser? Weidmüller i Malmö söker en kvalitetskoordinator!

En kvalitetskoordinator sökes till Weidmüller i Malmö som kommer att säkerställa att ledningssystemen efterföljs, driva förbättringsprocesser gällande kvalitet och även arbeta med operativt inköp. Du får här en central funktion med ansvar för kvalitetsfrågor för Norden. Weidmüllers företagskultur kännetecknas av en familjär och trivsam stämning där man tillsammans når uppsatta mål. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir del av ett internationellt bolag med en familjär företagskultur och du kommer representera ett starkt varumärke samt arbeta med produkter av hög kvalité. Weidmüller erbjuder kvalificerade arbetsuppgifter och en möjlighet att bidra med din kompetens inom kvalitet.

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kvalitetskoordinator på Weidmüller kommer du ansvara för kvalitetsarbetet i. De har implementerat ISO 9001 (2015) och arbetar kontinuerligt med förbättringar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå teamet inom Operations som har Norden som sitt ansvarsområde. Du kommer att arbeta nära Operations Manager och även arbeta nära inköpschefen. Du kommer att arbeta på kontoret som ligger på promenadavstånd från Hyllie med goda pendlingsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

För att lyckas och prestera väl i rollen söker vi dig som har:

Det är meriterande om du har:

Som person är du ansvarstagande och tar gärna initiativ inom ditt område. Du har ett strukturerat sätt att arbeta och är analytiskt lagd. Du trivs att arbeta i en roll med många kontaktytor då du gillar att samarbeta och är kommunikativ till sättet.

Alla lediga jobb