TNG
Kvalitetssäkrare inom produktinformation till GS1

Kvalitetssäkrare inom produktinformation till GS1

Är du serviceinriktad, har en stor koncentrationsförmåga samt gillar att arbeta i högt tempo?

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-01-22
Centralt kontor Centralt kontor
Tjänste&shypension Tjänste­pension
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Therese Goldring
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Är du serviceinriktad, har en stor koncentrationsförmåga samt gillar att arbeta i högt tempo?

Nu har du chansen att bidra till att höja datakvaliteten för produktinformation till konsument och för logistikflöden. Som kvalitetssäkrare, eller Data Quality Specialist som rollen heter internt, arbetar du med att granska produktinformation samt hanterar varuprover som passerar studion i Hammarby Sjöstad. Vill du jobba i ett tight och sammansvetsat team i en not-for-profit-organisation som ligger i framkant vad gäller den senaste utvecklingen av sin produkt? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en nyckelroll hos GS1 där du får en god överblick och förståelse för verksamheten i sin helhet. I ditt dagliga arbete får du använda både kropp och knopp, då du både är en del i produktionsflödet och fokuserat arbetar med kvalitetssäkring av data.

GS1 är en not-for-profit-organisation där eventuella vinster återinvesteras i verksamheten, som drivs av att bidra till att transformera arbete och samhälle genom att utveckla och förenkla digitaliserade standarder inom logistik och produktinformation.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Data Quality Specialist kommer du att arbeta med produktinformation enligt GS1-standard och säkerställa att den digitala informationen överensstämmer med förpackningstexten på varuprovet. Ditt fokus kommer att vara på att:

  • Arbeta administrativt med kvalitetssäkring av produktinformation
  • Bistå internt och externt med expertkunskap rörande produktinformation
  • Ansvara för att vi håller utlovade ledtider och har en hög servicenivå mot våra kunder
  • Kommunicera med kunder och vår kundserviceavdelning
  • Ansvara för varuprover till vår produktion under deras livscykel
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du jobbar 37,5 h/v och din arbetsdag startar runt 08:00. Du kommer att ha både externa och interna kontaktytor. Du arbetar i en kreativ miljö i GS1 Swedens fotostudio i Hammarby Sjöstad, tillsammans med ett 10-tal kollegor i ett team av frilansare och fastanställda.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning. Har du tidigare arbetat med kvalitetssäkring av information så är detta till stor fördel. Du kommer att ansvara för administrativa uppgifter och det är viktigt att du har god datorvana och arbetar effektivt med högt fokus. Då företaget verkar på en global marknad bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska. Du kommer att jobba i flera av GS1:s egna system och det underlättar därför om du har god vana av att jobba i olika system och har lätt att lära dig nytt.

Du behöver ha god förmåga att arbeta koncentrerat, noggrant och att nå uppsatta mål. Vidare ser vi att du är strukturerad och kan prioritera samt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. I rollen kommer du både samarbeta med kollegor och hjälpa kunder så en god samarbetsförmåga kommer hjälpa dig lyckas i jobbet.

Låter det här som en beskrivning av dig? Skicka in din ansökan nu!

GS1 Sweden

GS1 Sweden

GS1 Sweden ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1:s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.

Se filmen om GS1:s tjänsteutbud Validoo.

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-22
Therese Goldring
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Hammarby Fabriksväg 29-31, Hammarby Sjöstad