TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetstekniker till Göteborgs Spårvägar

Vi söker nu två kvalitetstekniker för utveckling av kvaliteten på det underhåll som utförs på depåerna hos Göteborgs Spårvägar!

Här får du som är målmedveten tekniker en spännande roll på Göteborgs Spårvägar som är ett av stadens större kommunala bolag. Dagligen får du arbeta med uppföljning och utveckling av kvaliteten på det spårvagnsunderhåll som utförs i depåerna. I din roll får du möjlighet att påverka och bidra till bästa möjliga kvalitetsutveckling av verksamheten.

Som kvalitetstekniker arbetar du genom god dialog tillsammans med enhetschefer och övriga medarbetare inom enheten Underhåll och Logistik för att gemensamt bibehålla och öka kvalitén i vår produktion. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss på Göteborgs Spårvägar är du en del av ett kommunalt bolag med fokus på "Resenären" och "Resan". Vi är en stor del av Göteborg och hos oss trivs och utvecklas människor med vitt skilda kompetenser, i olika åldrar och från olika bakgrunder.

Vi erbjuder också:

6 v semester
6 v semester
Massage
Massage
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Betald kollektiv&shytrafik
Betald kollektiv­trafik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på avdelning Underhåll och Logistik och vi är ca: 250 medarbetare uppdelade i mindre grupper med olika roller. Vi är beroende av varandra och därför är flexibilitet, ansvarskänsla och vilja att göra ett bra arbete viktiga delar. Du kommer att arbeta ute på samtliga depåer Slottsskogen, Majorna och Rantorget. 

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar omfattas du självklart av kollektivavtal som är tecknat av Kommunala Företagens Samorganisation (KFS). Tjänsten ska tillsättas snarast och förväntas starta enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Du har god förmåga att kunna navigera i ledningssystem samt övriga dokumentationsplattformar för att kunna tillgodogöra dig nödvändig och relevant information. Vi ser att du har relevant teknisk yrkesutbildning eller idag jobbar som tekniker och har goda kunskaper i Officepaketet, övrig datorkunskap är meriterande.

För att lyckas i den här rollen är du resultatorienterad och målmedveten, har en god analytisk förmåga då du har ett stort ansvarsområde. Du har en god kommunikativ förmåga då rollen innebär dialog med många olika medarbetare. Du är organiserad och strukturerad då en del av tjänsten innebär administration och du har en god kunskap inom administrativa system.

Vi ser också att du har:

Alla lediga jobb