TNG
Länsförsäkringar söker Teknisk Kravanalytiker

Länsförsäkringar söker Teknisk Kravanalytiker

I denna tjänst på Länsförsäkringar erbjuds du att arbetar brett inom både projektledning och krav samt leda/coacha ditt egna team

Arbetsgivare Länsförsäkringar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-20
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Gym på kontoret Gym på kontoret
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Alexandra Örnhall
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Alexandra Örnhall

0725240635

I denna tjänst på Länsförsäkringar erbjuds du att arbetar brett inom både projektledning och krav samt leda/coacha ditt egna team

Vill du arbeta i en spännande och utmanande roll med ett av de mest affärskritiska system som finns på Länsförsäkringar? Drivs du av att tänka långsiktigt i en bransch som präglas av säkerhet och innovation? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Geografiska plats är på gärdet i Stockholm..

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

Här erbjuds du en intressant tjänst på ett välrenommerat företag där mångfald värderas högt i verksamheten. På Länsförsäkringar lägger man stort fokus på hälsa i det att man möjliggör en balans mellan jobb och fritid.

Denna roll passar dig som tycker om att ha många kontaktytor och som trivs med att samarbeta i team. Genom tydlig återkoppling och uppföljning av dina prestationer skapar du ett värde och för affären framåt.

Länsförsäkringar är en arbetsplats för dig som vill ha möjligheten att påverka och förändra. Du erbjuds fantastiska utvecklingsmöjligheter inom hela organisationen. Ditt arbete kommer att präglas av stor variation och olika åtaganden internt.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Teknisk Kravanalytiker kommer du bland annat att:

  • Delta i diskussioner, bidra med coachning vid svårigheter och på ett tydligt sätt leda din grupp att nå uppsatta mål
  • Tar fram tekniska kravspecifikationer, granskar lösningsförslag som utvecklarna presenterar till dig samt validerar att estimaten är i linje med den förväntade insatsen
  • Du trivs i att diskutera möjligheter, flagga för svårigheter och är orädd för att ställa frågor när det krävs.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Gruppen Kund och Intern kommunikation är en del av IT-enheten inom Länsförsäkringar. I gruppen är man ett 20-tal personer som ansvarar för styrningen av den outsourcade leveranser för Länsförsäkringars gemensamma system. Systemen rör exempelvis hantering av kundinformation, CRM och Digital rådgivning. Systemen är affärskritiska och används av hela Länsförsäkringar-gruppen.

Geografi: Länsförsäkringars kontor på Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

MER OM DIG

För att lyckas i rollen ska du ha tydliga ledarskapsegenskaper samt en förståelse för såväl IT- som verksamhetsfrågor. Du har en hög teknisk förståelse kring SQL och .Net plattformen i stort. Vi ser att du har erfarenhet av projektledning och gärna outsourcing. Du bör komma från utvecklingssidan och är van att arbeta med det agila arbetssättet är det ett plus. Sitter du idag i en mer "ren" utvecklarroll kanske detta är nästa steg för dig!

Vi önskar att du stimuleras av förbättringsarbete och har en bra förmåga att både identifiera och driva nödvändiga förändringar. Som person är du prestigelös och initiativrik, din förmåga till flexibilitet och möjlighet att prioritera om är ett måste. Du har en naturlig förmåga att flagga för svårigheter och är orädd att ställa frågor. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar

Gruppen Kund och Intern kommunikation är en del av IT-enheten inom LFAB. Vi är ett 20-tal personer som ansvarar för styrningen av den outsourcade leveranser för Länsförsäkringars gemensamma system för exempelvis hantering av kundinformation, CRM och Digital rådgivning. Systemen är affärskritiska och används av hela Länsförsäkringargruppen. De interna användarna uppgår till omkring 5 000 och integrationerna är omfattande och innefattar både interna och externa system.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss så att vi gemensamt når våra mål och bidrar till bolagets fortsatta utveckling.
I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt.
Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Länsförsäkringar
Arbetsgivare Länsförsäkringar
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-02-20
Alexandra Örnhall
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Alexandra Örnhall

0725240635

Räkna ut avståndet till jobbet

Tegeluddsvägen 11