TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör av avtal till Deutsche Leasing

Vill du arbeta med administration av leasing och avtal? Nu söker Deutsche Leasing i Stockholm en ny kollega till leasinggruppen

Har du stor erfarenhet av att arbeta administrativt med leasingavtal / avtalsadministration? Drivs du av att ge ett bra kundbemötande och gillar att arbeta självständigt där du får möjligheten att ta egna initiativ? Då är du som skräddarsydd för denna tjänst. Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som avtalsadministratör / leasinghandläggare hos Deutsche Leasing får du en betydelsefull roll där du hanterar all administration av leasingavtal. Här blir du spindeln i nätet och ansvarar för leasingavtalens administrativa delar från start till avslut. Arbetsplatsen står för öppen kommunikation och stor delaktighet. För dig som har administrativ erfarenhet inom leasingavtal samt gillar ett företag med internationell touch och många varierande administrativa uppgifter, finns här alla möjligheter för dig.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som leasinghandläggare / avtalsadministratör hos Deutsche Leasing Sverige kommer du att ansvara för  administrationen av leasingavtal och avbetalningsavtal. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag där du arbetar på heltid, 8.00-17.00 på vardagar med möjlighet till kontorsflex. Tjänsten startar omgående och uppdraget förväntas pågå i 6-8 månader för att täcka upp en kollega som går över i ett IT-projekt. Kontoret är beläget i Stockholms innerstad (Kungsgatan 24).

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som är civilekonom och har tidigare erfarenhet av leasingavtal och avtalsadministration från finansbolag. Då du arbetar självständig så är det viktigt att du har god förståelse för leasingprocessen och avtalshantering. God IT-vana krävs då du jobbar med flera olika system dagligen. Som person är du serviceminded och kommunikativ. Du har en central roll på bolaget och dina kontaktytor är många, så det kräver att du kan svenska och engelska i tal och skrift. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och är van att hantera flera uppgifter och avtal självständigt.

Söker du efter nästa roliga uppdrag i karriären och har gedigen erfarenhet av leasing och avtaladministration? Då är denna tjänst för dig. Välkommen med din ansökan.

Alla lediga jobb