TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ledare för grupp inom elteknik till Sweco i Malmö

Vill du arbeta med hållbara transporter och leda en grupp av kompetenta järnvägskonsulter? Sweco söker nu en gruppchef till Malmö!

Arbetar du som uppdragsledare, teknikansvarig, samordnare, projekteringsledare eller liknande roll och vill ta nästa steg? Ta då chansen att leda en grupp inom elteknik och bli involverad i några av Sveriges mest intressanta järnvägsprojekt. Du som vill arbeta med klimatsmarta och hållbara transportlösningar har här en möjlighet. I rollen som gruppchef kommer du att bidra till vår vision att bli de mest respekterade konsulterna för infrastrukturprojekt. Du som vill arbeta i en roll där fokus ligger på medarbetarutveckling, vårdande av kundrelationer och skapande av affärer kommer trivas mycket bra hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Gruppchef på Sweco kommer du ges frihet att utveckla din grupp och affärsområde för att nå uppsatta mål. Du blir en del av ett starkt varumärke och ingår i ett nätverk av professionella tekniker och specialister, där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del av arbetet. För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen, kommer du att ha ett stort utbyte av dina gruppchefskollegor. Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Du får möjlighet att vara med och skapa ett hållbart samhälle, genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. I många projekt har vi ett brett ansvar över flera discipliner vilket ger dig en givande helhetssyn i infrastrukturprojekt.

Som anställd på Sweco har du många attraktiva förmåner så som bonusprogram, flexibla arbetstider, hälsovård, attraktivt pensionsupplägg, utbildningsmöjligheter och tillgång till fritidshus i bland annat Sälen och Åre.

Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som ledare ansvarar du för en grupp om ca 10-15 personer inom elteknik. Gruppen arbetar med konsulttjänster inom elteknik för järnväg och anlitas för projektering, granskning och besiktning av olika elanläggningar. Vi ser stor marknadspotential och förväntar oss därför tjänsteutveckling och tillväxt inom gruppens verksamhetsområden.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får möjlighet att bli involverad i några av Sveriges mest intressanta järnvägsprojekt. Här i Södra Sverige kan vi nämna vårt ansvar att planering av nytt dubbelspår mellan Ängelholm och Helsingborg och högre upp i landet förnyar vi Sveriges mest trafikerade järnvägssträcka, Stockholm Centralstation. Vårt projekteringsarbete inom järnväg omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden. Vi arbetar regionöverskridande i projekten och har därmed ett nationellt samarbete i många projekt. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds möjligheter till cross border samarbete.

Du kommer att utgå från kontoret på Drottningtorget i Malmö, men resor kommer att ingå i tjänsten, främst till våra kontor i Skåne, men resor till andra platser inom Sverige kommer att förekomma. Antalet övernattningar per år uppskattas till ca 10. Som gruppchef ingår du i regionledningen för Sweco Rail-bolaget tillsammans med tio gruppchefskollegor och rapporterar till regionchef.

VEM ÄR DU?

I rollen som gruppchef söker vi dig som har:

Som person trivs du i en bred roll med flera olika arbetsuppgifter där du, utöver kompetensutveckling av dina medarbetare, även får ha fokus på teknik och affärer.

För att trivas i denna roll har du en stark initiativförmåga och kan självständigt driva teams arbete framåt mot uppsatta mål. Du har en god förmåga att skapa relationer och är en god kommunikatör som andra har lätt att få förtroende för. Då man internt samarbetar mycket så kommer ditt effektiva sätt att arbeta med andra och din förmåga att dela med dig av kunskap här komma väl till pass.

Alla lediga jobb