TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Leveranskoordinator till Atea i Göteborg

Atea i Göteborg söker dig som kan bidra med logistik, leverans och hög servicenivå. Är du deras nya leveranskoordinator?

Vill du jobba i en bred roll med fokus på logistik och leverans? Här får du hantera och planera order samt säkerställa att alla förutsättningar finns för att producera tjänster och leverera dessa med hög kvalitet.

Atea i Göteborg söker en leveranskoordinator som utgör spindeln i nätet på deras nya avdelning. I rollen får du hålla ihop lager, produktion, projekt och dialogen med säljorganisationen. Har du erfarenhet från IT-branschen och arbetat i logistiksystem och projekt? Sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande roll där du arbetar med Ateas produktnära tjänster i det nya konfigurationscentret. Eftersom leveranssäkring är den koordinerande och planerande funktionen på avdelningen innebär det att du i rollen får en unik kunskap kring Ateas komplexa produktleveransprocess. Du får också en stor möjlighet att få arbeta och växa i din professionella roll inom IT, samtidigt som du får chansen att arbeta på ett spännande företag i konstant utveckling. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här får du arbeta med Ateas produktnära tjänster i det nya konfigurationscentret. Du utför koordinering, avrop, in och utleveranser samt produktionsplanering av dessa tjänster. Stor delaktighet i framtagande av hur det framtida arbetssättet skall se ut samt fokus på att få igång verksamheten.

Du får också utveckla processer, instruktioner och arbetssätt kopplat till orderhantering, lagerhantering, frakthantering och produktionsplanering. I arbetet ingår även dagligt arbete kring lagersaldon, prissättning av tjänst och frakt, felsökning och proaktivt administrativt arbete för att säkerställa att leveransen håller en god kvalité.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag som förväntas starta i januari 2018 och pågå i minst 6 månader, för rätt person finns goda möjligheter för en överrekrytering och anställning på Atea. Du får bekväma arbetstider som är måndag till fredag 8:00-17:00. Ateas kontor ligger i Mölndal där du har kollektivtrafiken precis utanför dörren och för dig som tar bilen finns goda parkeringsmöjligheter.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester

VEM ÄR DU?

Som person är du bra på att organisera och prioritera aktiviteter effektivt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i hektiska situationer samt är van att jobba i projekt och hålla deadlines. Vi ser att du har några års erfarenhet av koordinerande arbete med goda referenser samt körkort-B.

Meriterande är:

Alla lediga jobb