TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistics Manager till Hasselfors Garden

En bred roll med stort eget ansvar inom logistikutveckling till framgångsrika Hasselfors Garden

Är du kommunikativ och resultatinriktad? Har du erfarenhet av transporter, lager och distribution? Bra! Då kan du vara den Logistics Manager Sweden vi söker för rekrytering till Hasselfors Garden med placering i Örebro.
Som Logistics Manager ansvarar du för utveckling av logistiklösningar inom hela VAPO Group och med ett fokus på den svenska verksamheten.

Välkommen med din ansökan! Då VAPO verkar internationellt vill vi ha ditt CV på engelska!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hasselfors Garden ingår i en koncern som kännetecknas av ett framåtdriv och ett nytänkande. I rollen som Logistics Manager har du stora möjligheter att påverka och att utveckla logistikprocesserna i bolaget.

Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll arbetar du både taktiskt och strategiskt med ett nära samarbete med logistikteamet på VAPO Group. Ditt huvudansvar är att leda och utveckla logistiken för enheterna i Sverige. Du upphandlar och förhandlar med leverantörer samt budgeterar och lägger den årliga planeringen för logistiken i Sverige. I logistikteamet på VAPO deltar du att lägga strategier och långsiktiga mål (transport, lager och logistik) för hela koncernen. Du utvecklar och hanterar rapportering i form av KPI:er och gör analyser av processer och prestanda. I rollen ingår också att utveckla logistikprocesserna för att säkerställa effektivitet, både strategiskt och operativt samt stödsystem.

Resor ingår i tjänsten. Du är anställd i Hasselfors Garden och rapporterar till din chef inom VAPO Group.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer till ett företag med stark tillväxt och med en vilja att ligga i framkant. Som Logistics Manager är du en viktig person att driva utvecklingen framåt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en akademisk examen inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom retail. Givetvis har du ett intresse och engagemang för att skapa konkurrenskraftiga och hållbara logistiklösningar. I dina tidigare roller har du sannolikt agerat projektledare och är van att driva förbättringsprojekt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du agerar på eget initiativ och har ett starkt affärsfokus. Vidare så är du utvecklingsorienterad och tar ett stort eget ansvar.

Alla lediga jobb