TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikchef till Swedol/TOOLS Sverige

En utvecklande och utmanande roll för dig som vill ansvara för Swedol/TOOLS svenska logistikorganisation!

Har du tidigare erfarenhet av att leda chefer att nå uppsatta mål? Får du saker att hända och har erfarenhet av att överföra en vision till en fungerande strategi? Bra! Nu har vi en intressant roll som logistikchef för Swedol/TOOLS Sverige som även innefattar platsansvaret för det nya affärsområdets största logistikenhet, då nuvarande chef blir ansvarig för den nordiska logistikverksamheten. Hos oss får du verka i en platt organisation med korta beslutsvägar där dina insatser märks. Totalt ansvarar du för tre logistikenheter och fler än 200 medarbetare. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedol/TOOLS får du vara en del av ett mycket spännande samgående mellan två i grunden framgångsrika och stabila företag med stadig tillväxt. Du får en viktig roll och är i hög grad med och utvecklar företagets svenska logistikorganisation, samtidigt som du bidrar med din kompetens i företagets nordiska logistikledningsgrupp.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som logistikchef Sverige kommer du leda, prioritera och utveckla verksamheten. Du motiverar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare i syfte att nå uppsatta mål och förväntningar.

Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för den strategiska samt operativa utvecklingen av vår logistikfunktion i Sverige samt förbättringar av nya och befintliga arbetssätt. Du kommer proaktivt utarbeta strategier för logistikfunktionen tillsammans med logistikledningsgruppen i affärsområdet samt genomföra och administrera beslutade åtgärder för en framgångsrik verksamhets- samt affärsplan.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

En del av arbetet kommer vara att upprätta och säkerställa måluppfyllelser i beslutade huvud-KPI:er. Som logistikchef för Sverige så ingår ett övergripande driftansvar för samtliga lager/logistikcenter i Sverige som är placerade i Alingsås, Hisings Backa samt Örebro. I denna roll ingår även att vara platsansvarig för logistikcenter i Örebro gällande drift-, underhåll samt installerad utrustning

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet av att ansvara för en större logistik- och eller producerande verksamhet. Du har ett intresse för människor och ledarskap och tror på hållbara resultat. Sannolikt har du erfarenhet som chef över chef och är van att bedriva ett strategiskt och långsiktigt arbete. Kunskaper inom Lean är meriterande. 

Som person agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du är konceptuell, målinriktad och har lätt för att förstå affären. Vidare samarbetar du effektivt med andra, är duktig på att skapa en tydlig riktningskänsla och motiverar och samordnar andra så de har fokus på målen. Du är modig och vågar utmana samtidigt som du är en relationsbyggare som har lätt för att arbeta tvärfunktionellt.

Du är en van användare av IT-system och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

 

Alla lediga jobb