TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikchef till Revent International AB

Revent söker en operativ och strategisk logistikchef till deras lager och transportverksamhet.

Har du erfarenhet som ledare inom tillverkningsindustrin och vill vara med att utveckla både personalen och sättet ni jobbar på? Här får du jobba verksamhetsnära med både operativt och strategiskt ansvar. Att dessutom få känna doften av nybakat bröd på arbetsplatsen är mer regel än undantag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll där du får möjlighet att ta fram rutiner för hur vi ska jobba operativt så det dagliga arbetet fungerar så smidigt som möjligt med bibehållen hög kvalitet. Du jobbar tillsammans med sex kollegor som du har personalansvar för. På fabriken i Upplands Väsby arbetar 90 personer. 

Du kommer få jobba i ett företag som är marknadsledande inom sitt område, idag har Revent International AB återförsäljare i ca 50 länder över hela världen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som logistikchef har du personalansvar och ska på daglig basis leda, organisera och fördela resurser på bästa sätt för att säkerställa att arbetsuppgifterna utförs i tid till förväntad kvalitet. Du har också ansvar för personalfrågor, utvecklingssamtal samt lönerevisioner och kompetensutveckling.

Utifrån koncerners logistikstrategi ska du utveckla samt förbättra rutiner, samordna operativa ärenden för lager/transporter med operational sales, produktion, kvalitet, inköp och planering. Du ska också kontinuerligt leda förbättringsprojekt.

Du ska också säkerställa en hög servicenivå på avdelningen gällande följande arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På sikt kan rollen innebära att du arbetar nära Supply Chain Manager som blir din chef med större frågor som exempelvis materialflöden, hur vi jobbar i produktionen samt lean- och processtöd.

VEM ÄR DU?

Som person är du en trygg ledare där du är van att motivera och leda grupper verksamhetsnära. Du kommer vara i en miljö där variation är vardag och mycket måste lösas här och nu, därför tror vi du är stabil, tar initiativ och är duktig på att kommunicera med både dina medarbetare men också andra avdelningar. Eftersom en del av jobbet är att ta fram rutiner, arbetssätt och genomföra förbättringsarbeten har du förmågan att tänka systematiskt och har förståelse för hur beslut påverkar såväl verksamheten i stort som specifika enheter, resultat och processer. 

För att snabbt komma in i rollen tror vi du har erfarenhet av nedan;

Alla lediga jobb