TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistiker för omväxlande uppdrag i Örebro!

Nu söker vi dig som brinner för logistik och som är nyfiken på nästa utmaning inom Supply Chain!

Vill du arbeta som logistiker på några av Örebros mest spännande företag? För framtida konsultuppdrag och rekryteringar vill vi komma i kontakt med dig som vill arbeta inom logistik hos någon av våra kunder i Örebro. Vi söker bland annat produktionsplanerare, materialstyrare och transportplanerare.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, där du erbjuds en varierande roll i spännande miljöer. Hos våra kunder kan du att arbeta i omväxlande roller med stort eget ansvar och ett brett utbud av produkter. I rollen samverkar du tätt tillsammans med bland annat produktionsledning, inköp och försäljning - och dina prestationer och beslut påverkar i hög grad företagets fortsatta framgång.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du utvecklar och driver företagets planeringsfunktion mot nya nivåer.

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och tjänst men kan t.ex. innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som logistiker kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Ofta är rollen kombinerad, där dagen innefattar både strategiska moment och dagliga kontakter. Våra kunder finns i hela regionen och innefattar exempelvis många namnstarka företag inom såväl tillverkande industrier som grossistföretag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och gärna med några års erfarenhet inom materialplanering eller produktionsplanering. Sannolikt har du tidigare erfarenhet från något affärssystem och goda kunskaper inom Excel.

Då tjänsten kan innebär kontakt med såväl medarbetare som kunder utomlands talar och skriver du svenska och engelska obehindrat.

Som person är du systematisk och har en förmåga att se både helhet och detalj. Du planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Vidare agerar du på eget initiativ och får saker att hända samtidigt som du har kunden i fokus och ett servicetänk.

Alla lediga jobb