TNG
Logistiker sökes för interimsuppdrag i Göteborg

Logistiker sökes för interimsuppdrag i Göteborg

Gillar du klurigheter och utmaningar? TNG Tech söker nu ytterligare konsulter inom logistik till vår interimsaffär i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Joacim Karlsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Gillar du klurigheter och utmaningar? TNG Tech söker nu ytterligare konsulter inom logistik till vår interimsaffär i Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet som logistiker eller logistikkoordinator inom ett producerande företag eller en snabbrörlig verksamhet? Är du intresserad av att börja jobba som interimskonsult och funderar på om det kan vara ett nästa steg i din karriär? Med TNG Tech har du möjlighet att jobba som underkonsult och prova på nya branscher och utvecklas inom din profession. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på interimslösningar för både längre och kortare uppdrag.Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Interimskonsultrollen är en fri roll med mycket eget ansvar och varierande utmaningar. Du håller själv i taktpinnen och bestämmer över din tid. Hur mycket du vill jobba väljer du själv. Som underkonsult kan du alltid tacka nej till uppdrag som du inte vill ha. Att jobba som interimskonsult kan innebära en del tempoväxlingar, under vissa perioder är det mer intensivt och under andra betydligt lugnare.

TNG Tech samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste företag, där du erbjuds en varierande roll i spännande miljöer. Din framtida roll erbjuder en nära kontakt med såväl leverantörer, transportörer, kunder och kollegor. Som logistiker är dina prestationer och beslut i hög grad essentiella för företagets fortsatta framgång.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina framtida arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag men kan t.ex. innebära:

  • Kundkontakt
  • Flödessimulering
  • Försörjnings principer
  • Offertarbete
  • Medverka och driva förbättringsprojekt
  • Kapacitetsplanering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som logistiker kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Ofta är rollen kombinerad, där dagen innefattar både strategiska moment och dagliga kontakter. Våra kunder finns i hela regionen och innefattar exempelvis många namnstarka företag inom såväl tillverkande industrier som grossistföretag.

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

Som konsult på TNG Tech är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Vilket innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörs eller en ekonomexamen med inriktning logistik och några års arbetslivserfarenhet. Du kan både vara i början av din karriär eller ha gedigen erfarenhet av området - vi matchar dig mot lämpligt uppdrag! Eftersom majoriteten av våra kunder inom logistik är såväl lokalt som globalt verksamma ser vi att du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift.

Då tjänsten innebär kontakter såväl externt som internt ser vi gärna att du har en god kommunikativ och är serviceinriktad. I rollen som logistiker har du en roll med ett stort ansvar så vi ser vidare att du är systematisk, ansvarstagande och resultatorienterad.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-31
Joacim Karlsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16