TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistiker för jobb i Göteborg!

Vill du arbeta inom logistik och supply chain? TNG Tech i Göteborg söker nu logistiker för höstens kommande uppdrag!

Hos våra kunder i Göteborgsregionen ser vi på TNG Tech ett ökat behov av medarbetare inom logistik och supply chain. Brinner du för att effektivisera flöden och påverka organisationers framgång? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig för våra inkommande uppdrag!

Vi ser gärna att du i ansökan specificerar vilka dina styrkor är samt vilket område inom logistik som intresserar dig! Välkommen att söka fördomsfritt idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG Tech samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste logistikföretag, där du erbjuds en varierande roll i spännande miljöer. Vi kan erbjuda utmanande uppdrag inom bland annat tillverknings- och processindustrin samt hos tjänste- och transportföretag. Din framtida roll erbjuder en nära kontakt med såväl leverantörer, transportörer, kunder och kollegor. Som logistiker är dina prestationer och beslut i hög grad essentiella för företagets fortsatta framgång.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina framtida arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och tjänst men kan till exempel innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som logistiker kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Ofta är rollen kombinerad, där dagen innefattar både strategiska moment och dagliga kontakter. 

Våra kunder finns i hela regionen och innefattar exempelvis många namnstarka företag inom såväl tillverkande industrier som grossistföretag.

Vi jobbar både med direktrekrytering till kund och med konsulter. Som konsult blir du anställd av TNG och arbetar hos någon av våra kunder. Under tiden omfattas du självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar hos.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörs- eller ekonomexamen med inriktning logistik. Du kan både vara i början av din karriär eller ha gedigen erfarenhet av området - vi matchar dig mot lämpligt uppdrag! Eftersom majoriteten av våra kunder inom logistik är såväl lokalt som globalt verksamma ser vi att du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift. 

Då tjänsten innebär kontakter såväl externt som internt ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad. I rollen som logistiker har du en roll med ett stort ansvar så vi ser vidare att du är systematisk, ansvarstagande och resultatorienterad.

Alla lediga jobb