TNG
Logistiker för jobb i Göteborg!

Logistiker för jobb i Göteborg!

Vill du arbeta inom logistik och supply chain? TNG Tech i Göteborg söker nu logistiker för höstens kommande uppdrag!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-30
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ellen Björck
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ellen Björck

031-7612229

Vill du arbeta inom logistik och supply chain? TNG Tech i Göteborg söker nu logistiker för höstens kommande uppdrag!

Hos våra kunder i Göteborgsregionen ser vi på TNG Tech ett ökat behov av medarbetare inom logistik och supply chain. Brinner du för att effektivisera flöden och påverka organisationers framgång? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig för våra inkommande uppdrag!

Vi ser gärna att du i ansökan specificerar vilka dina styrkor är samt vilket område inom logistik som intresserar dig! Välkommen att söka fördomsfritt idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG Tech samarbetar med flera av Sveriges attraktivaste logistikföretag, där du erbjuds en varierande roll i spännande miljöer. Vi kan erbjuda utmanande uppdrag inom bland annat tillverknings- och processindustrin samt hos tjänste- och transportföretag. Din framtida roll erbjuder en nära kontakt med såväl leverantörer, transportörer, kunder och kollegor. Som logistiker är dina prestationer och beslut i hög grad essentiella för företagets fortsatta framgång.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina framtida arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och tjänst men kan till exempel innebära:

  • Produktions- och kapacitetsplanering
  • Transportplanering och kundkontakt
  • Inköp och upphandling
  • Flödessimulering
  • Försörjningsstrategier 
  • Medverka och driva förbättringsprojekt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som logistiker kan dina arbetsuppgifter vara såväl operativa som strategiska. Ofta är rollen kombinerad, där dagen innefattar både strategiska moment och dagliga kontakter. 

Våra kunder finns i hela regionen och innefattar exempelvis många namnstarka företag inom såväl tillverkande industrier som grossistföretag.

Vi jobbar både med direktrekrytering till kund och med konsulter. Som konsult blir du anställd av TNG och arbetar hos någon av våra kunder. Under tiden omfattas du självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar hos.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörs- eller ekonomexamen med inriktning logistik. Du kan både vara i början av din karriär eller ha gedigen erfarenhet av området - vi matchar dig mot lämpligt uppdrag! Eftersom majoriteten av våra kunder inom logistik är såväl lokalt som globalt verksamma ser vi att du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift. 

Då tjänsten innebär kontakter såväl externt som internt ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är serviceinriktad. I rollen som logistiker har du en roll med ett stort ansvar så vi ser vidare att du är systematisk, ansvarstagande och resultatorienterad.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-30
Ellen Björck
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ellen Björck

031-7612229

Räkna ut avståndet till jobbet

Korsgatan 3, Göteborg