TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistiker till marinföretag i Göteborg

Vill du jobba med logistik och skicka reservdelar för fartyg till Asien? Nu söker vi dig som vill jobba som logistiker i Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet av leveranser och logistik till varvsindustrin i Asien, och framförallt Kina? Motiveras du av en ansvarstagande roll inom lager och logistik där du får jobba med hela flödeskedjan och där mycket av arbetet är projektbaserat? Drivs du också av utmaningen i att hitta den bästa lämpliga transporten?

Då är det dig vi söker till marinföretag i Göteborg, vars kultur präglas av samarbete, prestigelöshet och positivitet. I rollen som logistiker har du ett operativ ansvar för både lager och logistik. Uppdragets start är så snart som möjligt så skicka gärna in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som logistiker har du ansvaret för hela logistikkedjan, från leverantör till kund. Du har daglig kontakt med kunder och speditörer runt om i världen, framför allt Asien och Kina. Mycket av arbetet är kopplat till olika projekt där du med din noggrannhet och problemlösningsförmåga hjälper till att hitta de mest fördelaktiga logistik- och leveranslösningarna.

Vidare erbjuds du: 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Efter sex månader kommer det finnas chans till en förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller har erfarenhet av lager, inköp, planering eller spedition. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av inrikes transporter i Kina med import och export hantering, gärna med produkter som hanteras som process trade eller via bonded warehouses. Tidigare erfarenhet av leveranser och logistik inom varvsindustrin är också meriterande, framförallt emot Asien. Vidare är du trygg med att kommunicera på svenska och engelska då båda språken används på företaget. Vi ser även att du är en van Excel-användare.

Som person ser vi att du är lösningsorienterad då din uppgift kommer vara att hitta de bästa logistik lösningar i olika projekt. Du är ansvarstagande och har en god struktur i arbetet då du är delaktig i flera parallella projekt samtidigt, vilket också kräver en god simultankapacitetsförmåga. I din framtida roll jobbar du nära lagret samt verksamheten och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Många av din projekt kommer löpa parallellt med olika deadlines och för att lyckas i rollen har du en god struktur och gillar att jobba i ett högt tempo.

Alla lediga jobb