TNG
Logistiker till marinföretag i Göteborg

Logistiker till marinföretag i Göteborg

Vill du jobba med logistik och skicka reservdelar för fartyg till Asien? Nu söker vi dig som vill jobba som logistiker i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Joacim Karlsson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Vill du jobba med logistik och skicka reservdelar för fartyg till Asien? Nu söker vi dig som vill jobba som logistiker i Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet av leveranser och logistik till varvsindustrin i Asien, och framförallt Kina? Motiveras du av en ansvarstagande roll inom lager och logistik där du får jobba med hela flödeskedjan och där mycket av arbetet är projektbaserat? Drivs du också av utmaningen i att hitta den bästa lämpliga transporten?

Då är det dig vi söker till marinföretag i Göteborg, vars kultur präglas av samarbete, prestigelöshet och positivitet. I rollen som logistiker har du ett operativ ansvar för både lager och logistik. Uppdragets start är så snart som möjligt så skicka gärna in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som logistiker har du ansvaret för hela logistikkedjan, från leverantör till kund. Du har daglig kontakt med kunder och speditörer runt om i världen, framför allt Asien och Kina. Mycket av arbetet är kopplat till olika projekt där du med din noggrannhet och problemlösningsförmåga hjälper till att hitta de mest fördelaktiga logistik- och leveranslösningarna.

Vidare erbjuds du: 

  • Arbete på ett dynamiskt företag med hög förändringstakt
  • Jobba på ett företag som bidrar till en renare och grönare miljö.
  • En verksamhetsnära tjänst där du får arbeta projektbaserat.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvara för leveransbevakning, framtagande av import- och exportdokumentation, samarbete med transport- och speditionsföretag, hantering av LC.
  • Förhandla och köpa in transportlösningar.
  • Ordna med inrikes transporter i Kina samt hantera export och import frågor.
  • Framtagande av skeppningsdokument så som packlistor, fakturor och exportdokumentation.
  • Optimera logistikflödet genom strukturella ändringar och kontinuerliga förbättringar genom nära samarbete med interna och externa parter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Efter sex månader kommer det finnas chans till en förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller har erfarenhet av lager, inköp, planering eller spedition. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av inrikes transporter i Kina med import och export hantering, gärna med produkter som hanteras som process trade eller via bonded warehouses. Tidigare erfarenhet av leveranser och logistik inom varvsindustrin är också meriterande, framförallt emot Asien. Vidare är du trygg med att kommunicera på svenska och engelska då båda språken används på företaget. Vi ser även att du är en van Excel-användare.

Som person ser vi att du är lösningsorienterad då din uppgift kommer vara att hitta de bästa logistik lösningar i olika projekt. Du är ansvarstagande och har en god struktur i arbetet då du är delaktig i flera parallella projekt samtidigt, vilket också kräver en god simultankapacitetsförmåga. I din framtida roll jobbar du nära lagret samt verksamheten och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Många av din projekt kommer löpa parallellt med olika deadlines och för att lyckas i rollen har du en god struktur och gillar att jobba i ett högt tempo.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-26
Joacim Karlsson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Joacim Karlsson

031-761 22 29

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan, 16