TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikkoordinator till marinföretag i Göteborg

Vill du jobba som logistikkoordinator i en verksamhetsnära roll på ett internationell marinföretag? Nu söker vi dig i Göteborg!

Söker du en ansvarstagande roll inom lager och logistik där du får jobba med hela flödeskedjan och där mycket av arbetet kretsar kring olika projekt? Gillar du också utmaningen i att hitta den bästa lämpliga transporten och jobba på ett företag vars kultur präglas av samarbete, prestigelöshet och positivitet?

Då är det dig vi söker till marinföretag i Göteborg. Som logistikkoordinatorer arbetar du operativ med både lager och logistik på deras logistikavdelning. Start för uppdraget är så snart som möjligt så skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som logistikkoordinator får ansvara för hela logistikkedjan, från leverantör till kund. Du har daglig kontakt med kunder och speditörer runt om i världen och blir således en viktigt kontaktperson för företag du jobbar på. Mycket av arbetet är kopplat till olika projekt där du med din noggrannhet och problemlösningsförmåga hjälper till att hitta de mest fördelaktiga logistik- och leveranslösningarna.

Vidare erbjuds du: 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Efter sex månader kommer det finnas chans till förlängning.

Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller har erfarenhet av liknande arbete inom logistik och vi ser gärna att du har erfarenhet av lager, inköp, planering eller spedition. Kanske har du tidigare arbetat med leveranser och logistik inom den marinsektorn? Vidare ser vi det som meriterande om har erfarenhet av import och export, och då gärna med produkter som hanteras som process trade eller via bonded warehouses. Du är trygg att kommunicera på svenska och engelska då båda språken används på företaget. Vi ser även att du är en van Excel-användare.

Som person ser vi att du är lösningsorienterad då din uppgift kommer vara att hitta de bästa logistik lösningar i olika projekt. Du är ansvarstagande och har en god struktur i arbetet då du är delaktig i flera parallella projekt samtidigt, vilket också kräver en god simultankapacitetsförmåga. I din framtida roll jobbar du nära lagret samt verksamheten och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Många av din projekt kommer löpa parallellt med olika deadlines och för att lyckas i rollen har du en god struktur och gillar att jobba i ett högt tempo.

Alla lediga jobb