TNG
Logistikkoordinator till Perstorp AB
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Logistikkoordinator till Perstorp AB

Detta är en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet inom supply chain och goda kunskaper i engelska att arbeta på Perstorp AB!

Uppdragsgivare Perstorp AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Angelina Nilsson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Detta är en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet inom supply chain och goda kunskaper i engelska att arbeta på Perstorp AB!

Vill du arbeta med logistikplanering på ett stort och välkänt företag? Är du serviceinriktad och vill arbeta i en internationell miljö? Ta chansen och arbeta som logistikkoordinator på Perstorp AB i Perstorp. Du kommer att ansvara för transportlösningarna från våra fabriker till våra kunder runt om i världen. Här kommer du att vara en del av en snabbrörlig miljö där ditt engagemang gör skillnad. Ta chansen att arbeta i en kundfokuserad och serviceinriktad roll där du kommer att möta olika utmaningar varje dag. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande roll inom logistik, där du kommer att få insyn i hela flödet från ordermottagning till leverans. Tillsammans med dina kollegor löser ni transportrelaterade problem dagligen och säkerställer företagets viktigaste process - att leverera produkt till kund. Vi erbjuder dig ett uppdrag på ett internationellt företag med ett välkänt varumärke, vilket kommer att ge dig en attraktiv merit för kommande karriärmöjligheter.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer att vara anställd av TNG och arbeta hos Perstorp AB. Då detta är ett bemanningsuppdrag blir du anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund Perstorp. Självklart omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som logistikkoordinator är dina huvuduppgifter att:

  • Ta emot och administrera order från våra kunder och koordinera dem med vår försäljningsavdelning.
  • Planera, koordinera och boka transporten från våra produktionsanläggningar till slutkunden.
  • Se till att transporten når önskad destination och löser problem längs vägen.
  • Administrera den dokumentation som krävs för transporten enligt tull- eller lagkrav.
  • Vara i daglig kontakt med våra kunder och transportpartners angående leveransstatus och information om order.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett team på cirka 20 personer som tillsammans ansvarar för supporten till våra kunder runt om i världen. Du rapporterar till Customer Service Manager. Du kommer att utgå från kontoret i Perstorp, men det är valfritt att arbeta hemifrån en dag i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av TNG och arbeta på Perstorp AB. Detta är ett heltidsuppdrag som kan starta omedelbart och kommer att pågå i sex månader.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För detta uppdrag letar vi efter dig med en bakgrund inom supply chain och erfarenhet av att arbeta i ett ERP-system. Det är en fördel om du har arbetat med SAP. Eftersom du kommer att arbeta med engelsktalande kunder måste du ha goda kunskaper i engelska. Kunskap i svenska är att föredra, men är inte ett måste.

Eftersom du dagligen arbetar nära våra kunder söker vi dig som är bra på att hantera och supportera kunder. Koordinering är en stor del av jobbet varför ett strukturerat och proaktivt sätt att arbeta är nyckeln för oss. Bra kommunikationsförmåga är också viktigt att du har eftersom du kommer att ha kontakt med många, både internt och externt.

Perstorp AB

Perstorp AB

I över 130 år har Perstorp AB arbetat för att förbättra det dagliga livet för miljontals människor runt om i världen med innovativ kemi. Idag har vi en årsomsättning på 11 miljarder SEK och har 1 500 anställda över hela världen, i Asien, Europa och Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bil till dator, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Varje aspekt av vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden - fokuserad innovation, tillförlitlighet och ansvar.

Uppdragsgivare Perstorp AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-10
Angelina Nilsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

Industriparken, Perstorp