TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikkoordinator till Perstorp AB

Detta är en fantastisk möjlighet för dig med erfarenhet inom supply chain och goda kunskaper i engelska att arbeta på Perstorp AB!

Vill du arbeta med logistikplanering på ett stort och välkänt företag? Är du serviceinriktad och vill arbeta i en internationell miljö? Ta chansen och arbeta som logistikkoordinator på Perstorp AB i Perstorp. Du kommer att ansvara för transportlösningarna från våra fabriker till våra kunder runt om i världen. Här kommer du att vara en del av en snabbrörlig miljö där ditt engagemang gör skillnad. Ta chansen att arbeta i en kundfokuserad och serviceinriktad roll där du kommer att möta olika utmaningar varje dag. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande roll inom logistik, där du kommer att få insyn i hela flödet från ordermottagning till leverans. Tillsammans med dina kollegor löser ni transportrelaterade problem dagligen och säkerställer företagets viktigaste process - att leverera produkt till kund. Vi erbjuder dig ett uppdrag på ett internationellt företag med ett välkänt varumärke, vilket kommer att ge dig en attraktiv merit för kommande karriärmöjligheter.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer att vara anställd av TNG och arbeta hos Perstorp AB. Då detta är ett bemanningsuppdrag blir du anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund Perstorp. Självklart omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som logistikkoordinator är dina huvuduppgifter att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett team på cirka 20 personer som tillsammans ansvarar för supporten till våra kunder runt om i världen. Du rapporterar till Customer Service Manager. Du kommer att utgå från kontoret i Perstorp, men det är valfritt att arbeta hemifrån en dag i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av TNG och arbeta på Perstorp AB. Detta är ett heltidsuppdrag som kan starta omedelbart och kommer att pågå i sex månader.

VEM ÄR DU?

För detta uppdrag letar vi efter dig med en bakgrund inom supply chain och erfarenhet av att arbeta i ett ERP-system. Det är en fördel om du har arbetat med SAP. Eftersom du kommer att arbeta med engelsktalande kunder måste du ha goda kunskaper i engelska. Kunskap i svenska är att föredra, men är inte ett måste.

Eftersom du dagligen arbetar nära våra kunder söker vi dig som är bra på att hantera och supportera kunder. Koordinering är en stor del av jobbet varför ett strukturerat och proaktivt sätt att arbeta är nyckeln för oss. Bra kommunikationsförmåga är också viktigt att du har eftersom du kommer att ha kontakt med många, både internt och externt.

Alla lediga jobb