TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lokstyrare till Green Cargo i Hallsberg

Lokstyrare till Green Cargos Driftcenter i Hallsberg

Är du intresserad av optimering och fördelning av resurser? Som lokstyrare säkerställer du tillgången av lok inom Green Cargos verksamhet samt optimerar lokplanen efter uppkomna avvikelser för att klara befintliga godstransporter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som lokstyrare kommer du att operativt säkerställa dragkraftsresurser inom Green Cargos verksamhet. Lokstyraren ansvarar för att optimera lokplanen efter uppkomna avvikelser för att klara befintliga uppdrag. Du fungerar även som larmmottagare för Green Cargo där du tar emot larm om olycka/tillbud och registrerar samt vidarebefordrar informationen till ansvarig funktion. Du verkar som support vid uppkomna skador på fordon och styr vid behov loket till verkstad.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du samarbetar med övriga funktioner på Driftcenter som övervakar och hanterar Green Cargos produktionsplan i Sverige, Norge och Danmark. Du rapporterar till gruppchef resursstyrning.

Tjänsten innebär skiftarbete, dag, kväll, natt samt helg.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har förmågan att se helheten och beroenden i järnvägsnätverket. Du har ett tekniskt intresse och en mekanisk förståelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från trafik-, transport- eller personalledning. Det är meriterande om du har erfarenhet från järnvägsbranschen. 

Du har goda kunskaper i Office-paketet och en god systemvana. Då vi internt kommunicerar på svenska så söker vi dig som har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.

Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och visar god förståelse för åtaganden mot kund. Vidare är du säkerhetsmedveten, effektiv och noggrann. Du kommunicerar väl och samarbetar med lätthet med andra avdelningar och funktioner. Du är stresstålig och har hög initiativ- och beslutsförmåga.

Alla lediga jobb