TNG
Löneadministratör på deltid till Maxcon Gruppen

Löneadministratör på deltid till Maxcon Gruppen

Vi söker dig som vill arbeta med löneadministration i en expansiv företagsgrupp

Uppdragsgivare Maxcon AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-13
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Malin Thoresson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Vi söker dig som vill arbeta med löneadministration i en expansiv företagsgrupp

Vill du bli en del av ett positivt, engagerat och härligt team? Söker du en arbetsplats med högt i tak och starkt driv? Då kan du vara den löneadministratör vi söker till framgångsrika Maxcon Gruppen. Koncernen befinner sig i ett spännande skede med företagsförvärv och behöver därför utöka teamet med en löneadministratör som kommer ansvara för lönehanteringen för koncernens bolag.

Tjänsten är på deltid 50-75% och kan eventuellt komma att utökas med tiden. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag med stora möjligheter till anställning hos kund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en betydelsefull roll med många olika kontaktytor såsom chefer, medarbetare och ekonomi gällande lönefrågor. Du ansvarar för det löpande arbetet med löneadministration och har en erfaren kollega som stöd. 

Maxcon gruppen är en expansiv installations- och konsultgrupp med stor erfarenhet och bred kompetens inom projektering, installation och service av sprinkleranläggningar. Du kommer till ett modernt företag där det händer mycket och där det drivs stora projekt. 

Maxcon sitter i nya fräscha lokaler med gångavstånd till centrala Örebro. Du kommer till ett aktivt team med många bollar i luften. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Månadsvis ta fram löner inklusive hantering av sjuklön och semesterlön
  • Tolkning och tillämpning av lagar och avtal
  • Hantera traktamenten och utläggsredovisning
  • Besvara frågor om lön och kollektivavtal från medarbetare och ledning
  • Mindre utredningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är bred då du ansvarar för löner för såväl tjänsteman som kollektivanställda och flera kollektivavtal. Vidare är det många olika typer av påslag, ackordsberäkning, ob-ersättningar, projektersättningar, bonus etc. 

Uppdraget är en "hyr först" - vilket innebär att du blir anställd som konsult på TNG och sedan är tanken att din anställning ska övergå till kunden efter en tid.

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av löneadministration eller liknande administrativt arbete. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i skatteregler och kollektivavtal samt om du tidigare har arbetat i Visma lön.

Vi söker dig som är flexibel och trivs i en föränderlig miljö där det händer mycket. Du är servicemedveten och trivs med flera varierande arbetsuppgifter. Du har en mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete utifrån kontinuerliga deadlines. Vidare så är du trygg i dig själv samt klar och tydlig i din kommunikation.

Maxcon AB

Maxcon AB

Vi är ett expansivt installations- och konsultföretag med stor erfarenhet och bred kompetens inom projektering, installation och service av sprinkleranläggningar.

Maxcon har kontor i Örebro och Stockholm och bedriver entreprenads-, service- och underhållsarbeten. Vi har även en egen teknikenhet för både intern och extern projektering av sprinkleranläggningar. Maxcon är en pålitlig och ansvarsfull affärspartner och vi levererar vad vi lovat från anbud till färdigt projekt. Vi bygger för att tillgodose våra kunders förväntningar avseende allt från ekonomi och resultat till hållbar utveckling.

Maxcon AB
Uppdragsgivare Maxcon AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-13
Malin Thoresson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Thoresson

070-426 69 05

Räkna ut avståndet till jobbet

Signalgatan 5, Örebro