TNG
Löneadministratör som vill bredda sig!

Löneadministratör som vill bredda sig!

Vi söker nu en löneadministratör som vill vara en del av ekonomiavdelningen på Bystronic i Rosersberg!

Arbetsgivare Bystronic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-25
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Lunchförmån Lunchförmån
Hendrik Christiansson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Vi söker nu en löneadministratör som vill vara en del av ekonomiavdelningen på Bystronic i Rosersberg!

Har du god kännedom av hela löneprocessen samt HR i allmänhet? Vill du ha ett varierat jobb med mycket kontakter ute i verksamheten? Skulle du trivas att jobba i en varm och familjär atmosfär på ett väletablerat globalt företag? Vi intervjuar löpande så sök redan nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bystronic är ett globalt bolag med mycket internationella kontakter som expanderat de senaste åren och är marknadsledande i Norden inom sin nisch. Du kommer till ett lönsamt bolag som växer och som dessutom slog försäljningsrekord 2018. Du kommer till ett företag där personalen trivs och personalomsättningen därför är relativt låg, tex anordnas springturer på lunchen för de som är intresserade och gemensamma fikastunder. Ekonomiavdelningen består av fem personer och totalt jobbar cirka 25 personer på huvudkontoret i fina, fräscha lokaler cirka 10 minuters gångväg från Rosersbergs station. På Bystronic blir du erbjuden en marknadsmässig lön tillsammans med ett förmånspaket som inkluderar rikskuponger, fri parkering och friskvårdsbidrag. Bolaget har även kollektivavtal via Unionen med tjänstepension och arbetstidsförkortning som du kan nyttja för exempelvis klämdagar. Det finns möjlighet till viss flextid samt att jobba hemifrån ifall det någon gång skulle behövas.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du ansvara för hanteringen av hela lönekedjan. Du kommer att sammanställa löneunderlagen som skickas till lönebyrån i respektive land som Bystronic verkar i och efter löneberedningen kommer du bokföra och stämma av. Du kommer även arbeta med redovisningsrelaterade arbetsuppgifter som löpande bokföring och att vara delaktig i månadsbokslut. Utöver detta kommer du även hjälpa de anställda med diverse HR-frågor samt stödja avdelningscheferna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

  • Vara delaktig i lönerevision, månadsbokslut, analysarbete och externa revisioner, Implementera och förbättra processer samt rutiner inom både HR och redovisning
  • Administration kring nyanställningar, avslut, frånvaro och semester
  • Hantering av kontrakt
  • Utläggsredovisning samt implementering av nytt kvittoredovisningsprogram
  • Pensioner och försäkringar
  • Beräkningar av bonus, semester, sjukskrivning, förmån och tjänstebilar
  • HR-relaterade avstämningar och skattedeklarationer
  • Stöd till hela organisationen i redovisnings- och utbildningsfrågor inom HR
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Du erbjuds en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För tjänsten söker vi dig med tidigare erfarenhet av lön och som nu även vill bredda dig inom HR och redovisning. Bystronic arbetar i en internationell miljö där du kommer ha kontakt med flera europeiska länder, därför är det ett krav att du klarar dig väl på engelska. Du har gedigna kunskaper i Excel och har du erfarenhet sedan tidigare av SAP eller Pagero är det ett plus. Det krävs att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt eftersom du kommer att jobba självständigt under månadens olika deadlines. Du är teamorienterad och trivs i en organisation där vi hjälps åt och gillar att ta ansvar för ditt bidrag till gruppen, både i arbetsuppgifter och med god stämning. Du har ett intresse av att hålla dig uppdaterad med relevant lagstiftning och gängse redovisningsprinciper.

Bystronic

Bystronic

Bystronic Scandinavia AB grundades 1989 och är ett dotterbolag till Schweiziska Bystronic Laser AG som i sin tur ingår i Conzzeta Holding. Bystronic Scandinavia AB är gruppens försäljnings- och servicebolag för Norden och Baltikum. Bystronic är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning. Vi erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system, vilka möjliggör de bästa förutsättningarna för en effektiv och lönsam produktion. Bystronic står för tillförlitlighet, hög prestanda, innovationer, kostnadseffektivitet samt användarvänligt handhavande. Vår position på marknaden har uppnåtts genom en kontinuerlig satsning på ett brett och kvalitativt sortiment kombinerat med ett nära samarbete och partnerskap med våra kunder inom industrin. Bland våra kunder märks allt ifrån lokala underleverantörer till världsomspännande industrikoncerner. Bystronic är specialiserade på CNC laser- och vattenskärmaskiner samt kantpressar. Utöver Bystronics egna produkter ingår även agenturprodukter från andra marknadsledande maskinleverantörer i vår produktportfölj. Att ha bra produkter räcker långt, men för att bli en komplett leverantör krävs det mer. Bystronics ledande position beror också på att vi har kunskaper om hur vi kan stödja våra kunder i den dagliga verksamheten.

Arbetsgivare Bystronic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-25
Hendrik Christiansson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Metallvägen 30, Rosersberg