TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör som vill bredda sig!

Vi söker nu en löneadministratör som vill vara en del av ekonomiavdelningen på Bystronic i Rosersberg!

Har du god kännedom av hela löneprocessen samt HR i allmänhet? Vill du ha ett varierat jobb med mycket kontakter ute i verksamheten? Skulle du trivas att jobba i en varm och familjär atmosfär på ett väletablerat globalt företag? Vi intervjuar löpande så sök redan nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bystronic är ett globalt bolag med mycket internationella kontakter som expanderat de senaste åren och är marknadsledande i Norden inom sin nisch. Du kommer till ett lönsamt bolag som växer och som dessutom slog försäljningsrekord 2018. Du kommer till ett företag där personalen trivs och personalomsättningen därför är relativt låg, tex anordnas springturer på lunchen för de som är intresserade och gemensamma fikastunder. Ekonomiavdelningen består av fem personer och totalt jobbar cirka 25 personer på huvudkontoret i fina, fräscha lokaler cirka 10 minuters gångväg från Rosersbergs station. På Bystronic blir du erbjuden en marknadsmässig lön tillsammans med ett förmånspaket som inkluderar rikskuponger, fri parkering och friskvårdsbidrag. Bolaget har även kollektivavtal via Unionen med tjänstepension och arbetstidsförkortning som du kan nyttja för exempelvis klämdagar. Det finns möjlighet till viss flextid samt att jobba hemifrån ifall det någon gång skulle behövas.

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Lunchförmån
Lunchförmån

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du ansvara för hanteringen av hela lönekedjan. Du kommer att sammanställa löneunderlagen som skickas till lönebyrån i respektive land som Bystronic verkar i och efter löneberedningen kommer du bokföra och stämma av. Du kommer även arbeta med redovisningsrelaterade arbetsuppgifter som löpande bokföring och att vara delaktig i månadsbokslut. Utöver detta kommer du även hjälpa de anställda med diverse HR-frågor samt stödja avdelningscheferna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Du erbjuds en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

För tjänsten söker vi dig med tidigare erfarenhet av lön och som nu även vill bredda dig inom HR och redovisning. Bystronic arbetar i en internationell miljö där du kommer ha kontakt med flera europeiska länder, därför är det ett krav att du klarar dig väl på engelska. Du har gedigna kunskaper i Excel och har du erfarenhet sedan tidigare av SAP eller Pagero är det ett plus. Det krävs att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt eftersom du kommer att jobba självständigt under månadens olika deadlines. Du är teamorienterad och trivs i en organisation där vi hjälps åt och gillar att ta ansvar för ditt bidrag till gruppen, både i arbetsuppgifter och med god stämning. Du har ett intresse av att hålla dig uppdaterad med relevant lagstiftning och gängse redovisningsprinciper.

Alla lediga jobb