TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadministratör till logistikföretag Göteborg

Gillar du mixen av siffror och service? Nu söker vi dig som vill jobba som löneadministratör på ett logistikföretag i Göteborg!

Har du ett öga för siffror och är kommunikativ person som söker ditt nästa jobb inom lön? I Göteborg söker vi nu dig är löneadministratör till vår kund inom logistik branschen och vill jobba löneadministration på deras HR-avdelning. Tillsammans med en kollega får du ansvaret för lönehantering nationellt och för dig som vill jobba med utveckling och digitalisering får du här en möjlighet att bidra samt påverka.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vid erbjuder dig en betydelsefull roll hos vår kunds HR-avdelning där du tillsammans med en kollega arbetar övergripande med löneprocessen för deras ca 350 anställda. Vidare kommer du även få ansvara för några av processerna omkring såsom pensioner, försäkringar, tjänstebilar och HR-statistik. Vidare erbjuder vi dig:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din framtida arbetsplats ligger ute i Backa och där du har nära till kollektivtrafiken och med goda parkeringsmöjligheter för dig som tar bilen. HR-avdelningen består av sex personer varav två jobbar med löneadministration. Tjänsten är ett initialt ett konsultuppdrag där du efter sex månader har möjlighet till fortsatt anställning hos företaget. 

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba löner eller du som nyligen fullgjort en utbildning inom löneadministration. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med Visma lön eller personalsystem Agda. Du har goda kunskaper i Office-paketet och du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi söker dig som självständigt kan driva och strukturera ditt arbete och som tycker det är kul med problemlösning i vardagen. Vi tror att du som person både motiveras av att lära dig nya saker och att dela med dig av din kunskap. Du gillar att ge service åt chefer och medarbetare och gör det med hög integritet. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, drivs av kvalitet och är duktig på administration.

Alla lediga jobb