TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneadminstratör på deltid till Göteborg!

Vi söker en erfaren löneadminstratör till välkänd kund i Göteborg!

Är du grym på löner och avtal och har en vana vid att jobba självständigt och med många kontaktytor? Vi söker nu dig som är en löneadminstratör och vill jobba på deltid under våren till ett världsledande företag inom smarta ingenjörslösningar och konsultverksamhet!
Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett utmanande och självständigt arbete på en ny arbetsplats med möjligheten att göra skillnad. Vidare får du en chans att snabbt knyta nya kontakter och en möjlighet att använda din fulla kompetens inom lönehantering. På detta välkända bolag kommer du att vara en väsentlig resurs! 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som lönekonsult kan följande uppgifter förekomma:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar initialt på heltid under några dagar i december för att sedan övergå till 50% under 3 månaders tid från januari till mars, med möjlighet till förlängning. Företagets moderna kontor är placerade i Göteborg. 

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som lönekonsult eller liknande och har god erfarenhet av hela löneprocessen, inklusive att köra löner självständigt i HogiaLön. Det är meriterande om du har kunskaper i olika kollektivavtal och du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som är trygg som person och självständigt kan driva och strukturera ditt arbete och kan snabbt ställa om och lära dig nytt. Vi ser att du som person motiveras av att lära dig nya saker och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du tycker om att ge förstklassig service till både chefer och medarbetare med hög integritet. 

Alla lediga jobb