TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Löneansvarig till Fitness24Seven i Lund

Förändra, optimera, effektivisera - är det ord som lockar dig? Läs mer nedan!

Fitness24Seven fortsätter att växa och vi söker nu ytterligare en nyckelperson till deras huvudkontor i Lund!
Rollen som Löneansvarig är en ny tjänst och personen vi söker kommer att leda arbetet och säkerställandet att löneprocesserna utvecklas och optimeras samt att koncernen följer en enhetlig standard.
Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en unik möjlighet att få sätta din egen prägel på hur löneprocesserna och de stödjande systemen ska utvecklas redan från början. Företagets utvecklingstakt gör att processerna måste ses över och man satsar nu på en person som ska vara övergripande ansvarig för utvecklingen av lönefunktionen. På Fitness24Sevens centralt placerade huvudkontor i Lund så får du vara en del av en verksamhet med högt tempo omgiven av kollegor med energi och driv där din expertis kommer att vara högt uppskattad.

6 v semester
6 v semester
Centralt kontor
Centralt kontor
Gratis träning
Gratis träning
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Löneansvarig tillhör du koncernekonomiavdelningen och du har 11 kollegor verksamma inom redovisning, controlling och löneadministration. I rollen har du många interna kontaktytor, så som kollegor ute i driften, kontorspersonal och HR-funktionen. Externa kontakter förekommer också, så som med systemleverantörer och andra partners. Rollen innebär i nuläget inget personal- eller teamansvar. Du rapporterar till CFO.

VEM ÄR DU?

Du har: 

Som person är du positiv, öppen och lösningsorienterad. Du är strukturerad och har en god förmåga att se helheten och kommer med förslag för att utveckla och driva verksamheten framåt. Vidare är du kommunikativ och förmedlar information på ett tydligt och nyanserat sätt. God intressenthantering är viktigt för dig. Du är lyhörd och har en vana att leda förändring framåt ett strukturerat sätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Alla lediga jobb