TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomi & lönekonsult till RZ Gruppen i Göteborg

Till oss på RZ Gruppen i Göteborg söker vi en erfaren lönekonsult som också kommer arbeta med redovisning och löpande bokföring!

Är du vass på löner och avtal, är van att arbeta självständigt, samtidigt som du trivs i en roll med många kontaktytor? Här får du som brinner för lönefrågor, kan tolka olika kollektivavtal och har erfarenhet av Visma ett spännande jobb. Du blir en del av vårt ekonomiteam där du får möjlighet att vara med och förbättra våra processer. Tjänsten ska tillsättas i januari 2021 och du behöver därför vara tillgänglig direkt efter årsskiftet. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du ett utmanande och självständigt arbete på en arbetsplats med möjligheten att göra skillnad. Du får en bred roll där du kan bidra i hela redovisningsprocessen samtidigt som du får vara specialist inom lön. Ta chansen att snabbt knyta nya kontakter och en möjlighet att använda din fulla kompetens inom lönehantering.

Detta är ett konsultuppdrag via TNG som varar minst ett år under hela 2021. Du kommer i rollen som lönekonsult ersätta en medarbetare som under perioden går på föräldraledighet. Läs mer om att vara konsult längre ner i annonsen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

RZ Gruppen är en koncern bestående av 12 mekaniska verkstäder och flera fastighetsbolag. Ekonomikontoret ligger i Västra Frölunda och där är vi tre personer som arbetar med den löpande ekonomin och löner för 9 av bolagen. Vi har också en renodlad fastighetskoncern som vi också sköter ekonomin för. På kontoret finns vår Ekonomichef som du också rapporterar till. 

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som lönekonsult eller liknande och har god erfarenhet av hela löneprocessen, samt på egen hand kan köra löner från ett löneprogram, gärna Visma Lön. Det är också meriterande om du har kunskaper i olika kollektivavtal, främst Teknikavtalet IF Metall. Vi arbetar i leverantörsprogrammet Billbox och kunskap inom Excell är ett plus. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person är du trygg och självständig, kan driva och strukturera ditt arbete samt snabbt ställa om och lära dig nytt. Vi ser att du som person motiveras av att lära dig nya saker och har god samarbetsförmåga och är stresstålig. Vidare ser vi att du tycker om att ge förstklassig service till både chefer och medarbetare med hög integritet.

Alla lediga jobb