TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lönespecialist till Cabonline vid Hötorget

Nu söker vi en lönespecialist / löneadministratör till Cabonline med huvudkontor mitt i Stockholm city

Har du erfarenhet av löneadministration och vill nu ha en ny utmaning? Vill du ha en bred roll inom lön där du även får vara med och påverka din egen situation? Då har vi ett jobb för dig! Cabonline flyttar nu löneavdelningen till Stockholm och söker en löneadministratör för att stärka teamet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Cabonline är ett bolag som satsar på sin personal och trivseln på arbetsplatsen. Du kommer komma till en nystartad lönegrupp med en erfaren chef inom lönearbetet och i ett bolag med en stark vi-känsla där alla ställer upp för varandra. Cabonline lägger stor vikt vid samarbete och att ha roligt på jobbet.

Som lönespecialist kommer du vara en viktig kugge i hjulet när nu lönekontoret flyttas till Stockholm och också långsiktigt i företagets pågående förändringsresa. Du erbjuds en roll med stor möjlighet att påverka rutiner och arbetssätt, där du får vara med att bygga upp en långsiktig och effektiv löneprocess.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön på ett bolag med kollektivavtal där du också har möjlighet till friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Du utgår från huvudkontoret i mycket fina lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm men har även möjlighet att ibland jobba hemifrån.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som lönespecialist på Cabonline kommer du få ett helhetsansvar för löneprocessen samtidigt som du får möjligheten att vara med och påverka bolagets löneprocesser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

I jobbet ingår även att hjälpa ekonomiavdelningen med diverse lönerelaterade uppgifter så som semesterskuldlistor, bokföringsunderlag samt olika specifikationer på löneart- eller kontonivå.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med normala kontorstider och utgår från huvudkontor vid Hötorget i centrala Stockholm. Du rapporterar direkt till lönechefen. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat lönearbete och har god kunskap i åtminstone ett stort lönesystem. Cabonline använder Flex lön Classic vilket är meriterande men inget skallkrav för tjänsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet av taxiavtalet men det viktigaste är att du har god förmåga att tolka kollektivavtal.

Som person är du noggrann och strukturerad och har förmågan att kommunicera med olika interna avdelningar i lönefrågor. Du har god förmåga i svenska och engelska både i tal och skrift. 

Alla lediga jobb