TNG
Lönespecialist till Cabonline vid Hötorget

Lönespecialist till Cabonline vid Hötorget

Nu söker vi en lönespecialist / löneadministratör till Cabonline med huvudkontor mitt i Stockholm city

Arbetsgivare Cabonline
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-22
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Hendrik Christiansson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en lönespecialist / löneadministratör till Cabonline med huvudkontor mitt i Stockholm city

Har du erfarenhet av löneadministration och vill nu ha en ny utmaning? Vill du ha en bred roll inom lön där du även får vara med och påverka din egen situation? Då har vi ett jobb för dig! Cabonline flyttar nu löneavdelningen till Stockholm och söker en löneadministratör för att stärka teamet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Cabonline är ett bolag som satsar på sin personal och trivseln på arbetsplatsen. Du kommer komma till en nystartad lönegrupp med en erfaren chef inom lönearbetet och i ett bolag med en stark vi-känsla där alla ställer upp för varandra. Cabonline lägger stor vikt vid samarbete och att ha roligt på jobbet.

Som lönespecialist kommer du vara en viktig kugge i hjulet när nu lönekontoret flyttas till Stockholm och också långsiktigt i företagets pågående förändringsresa. Du erbjuds en roll med stor möjlighet att påverka rutiner och arbetssätt, där du får vara med att bygga upp en långsiktig och effektiv löneprocess.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön på ett bolag med kollektivavtal där du också har möjlighet till friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Du utgår från huvudkontoret i mycket fina lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm men har även möjlighet att ibland jobba hemifrån.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som lönespecialist på Cabonline kommer du få ett helhetsansvar för löneprocessen samtidigt som du får möjligheten att vara med och påverka bolagets löneprocesser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Insamling av löneunderlag från bolagen
  • Löneberedning
  • Utskick av lönebesked
  • Löneutbetalning
  • Utskick av bokföringsunderlag till ansvarig bolagsekonom
  • Pensionsrapportering
  • Rapportering till myndigheter såsom Försäkringskassan, Kronofogden och Skatteverket
  • Registervård och systemunderhåll
  • Övrigt förekommande arbete inom löneavdelningen

I jobbet ingår även att hjälpa ekonomiavdelningen med diverse lönerelaterade uppgifter så som semesterskuldlistor, bokföringsunderlag samt olika specifikationer på löneart- eller kontonivå.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med normala kontorstider och utgår från huvudkontor vid Hötorget i centrala Stockholm. Du rapporterar direkt till lönechefen. Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat lönearbete och har god kunskap i åtminstone ett stort lönesystem. Cabonline använder Flex lön Classic vilket är meriterande men inget skallkrav för tjänsten. Det är även meriterande om du har erfarenhet av taxiavtalet men det viktigaste är att du har god förmåga att tolka kollektivavtal.

Som person är du noggrann och strukturerad och har förmågan att kommunicera med olika interna avdelningar i lönefrågor. Du har god förmåga i svenska och engelska både i tal och skrift. 

Cabonline

Cabonline

Cabonline,Cabonline Group är en av Europas ledande teknik- och serviceleverantörer till taxi- och transportbranschen. I Sverige, Finland och Norge är ca 3500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7000 fordon under olika varumärken, bl.a. TaxiKurir, Taxi 020 / Sverigetaxi, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Kovanen. Åkerierna får genom Cabonline Group attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter cirka 5,6 miljarder kronor och utför drygt 60 000 resor per dygn. Cabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar vi processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. Vi riktar oss till offentlig sektor, privata företag, åkerier, förare samt kunder och erbjuder utbildade och serviceinriktade förare, administrativt stöd, sömlös teknologi och effektiv förvaltning. Våra effektiva bokningstjänster används av hundratusentals kunder i hela Norden och ger en användarupplevelse utöver det vanliga.

Arbetsgivare Cabonline
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-12-22
Hendrik Christiansson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 44, Stockholm