TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lönespecialist till vårdbolag i Helsingborg

Erfaren och utvecklingsdriven lönespecialist till vårdbolag i Helsingborg

Vill du vara med och driva utveckling i ett snabbt växande vårdbolag i ny roll som lönespecialist? Är du en person som bidrar med arbetsglädje samt är kommunikativ och analytisk i ditt arbetssätt? Då har vi möjligheten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en betydelsefull roll hos företagets ekonomiavdelning där du tillsammans med kollegor arbetar övergripande med löneprocessen. Vidare erbjuder vi dig:

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten som lönespecialist kommer du tillsammans med dina två kollegor på lön, ha ansvar för lönehanteringen inom koncernen. Du kommer arbeta i lönesystemet Visma Lön 600. Du kommer delta i och driva förändringsprojekt samt arbeta med utveckling av processer och rutiner inom området för lön.

Några av dina övriga arbetsuppgifter kommer tex. vara att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Placering för denna tjänsten är på företagets huvudkontor i Helsingborg. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen, men även ha kontakt med HR- avdelningen, verksamhetschefer och medarbetare. Du kommer rapportera till koncernredovisningschef. Inom koncernen finns cirka 1100 anställda.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering, via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult. Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Du som söker bör ha ett stort intresse för att arbeta med lön samt ha flera års erfarenhet av löneberedning och hantering, gärna från liknande roll. Du ska ha goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Då du kommer att arbeta i Visma lön 600 ser vi att du har tidigare erfarenheter från liknande eller andra lönesystem. Som person är du kommunikativ, har en analytisk förmåga och kan agera självständigt i din roll med hög noggrannhet. 

Alla lediga jobb