TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lönespecialist till logistikföretag i Göteborg

Vill du få en chans att påverka? Nu söker vi dig som vill jobba som lönespecialist på ett logistikföretag i Göteborg!

Har du ett öga för siffror och är en kommunikativ person som söker ditt nästa jobb inom lön? I Göteborg söker vi nu dig som är lönespecialist till vår kund inom logistikbranschen och vill jobba med att utveckla löneadministration på deras HR-avdelning. Tillsammans med en kollega får du ansvaret för lönehantering nationellt och för dig som vill jobba med utveckling och digitalisering får du här en möjlighet att bidra samt påverka.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vid erbjuder dig en betydelsefull roll hos vår kunds HR-avdelning där du tillsammans med en kollega arbetar övergripande med löneprocessen för deras ca 350 anställda. Vidare kommer du även få ansvara för några av processerna omkring såsom pensioner, försäkringar, tjänstebilar och HR-statistik. I rollen som lönespecialist har du chansen att påverka och sätta dig prägel på arbetet med lön. Vidare erbjuds du: 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din framtida arbetsplats ligger ute i Backa och där du har nära till kollektivtrafiken och med goda parkeringsmöjligheter för dig som tar bilen. HR-avdelningen består av sex personer varav två jobbar med löneadministration. Vi är intresserade av dig som vill jobba som konsult eller du som vill bli direkt anställd hos vår kund. Valet är ditt! 

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av löneprocessen och gärna i form som specialist där du fått vara med att utveckla samt påverka processen. Vi ser att du som söker har en god kunskap kring olika lönesystem och är trygg med att arbeta i olika system. Du har goda kunskaper i Office-paketet och du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi söker dig som självständigt kan driva och strukturera ditt arbete och som tycker det är kul med problemlösning i vardagen. Vi tror att du som person både motiveras av att lära dig nya saker och att dela med dig av din kunskap. Du gillar att ge service åt chefer och medarbetare och gör det med hög integritet. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, drivs av kvalitet och vill utveckla befintliga processer. 

Alla lediga jobb