TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lösningsarkitekt inom Cloud & Hosting till SEB

Vill du ta lead i den arkitekturella förändringen mot Cloud, PaaS-lösningar & agila arbetssätt? Som arkitekt hos SEB får du det!

Som Lösningsarkitekt inom Hosting & Integration på SEB väntar en strategiskt utmanande och spännande resa för en organisation i transformation. Här är din insats som lösningsarkitekt avgörande för att beskriva och möjliggöra adaptering av ny teknologi samtidigt som grunduppdraget med livscykelhantering hänger ihop. Du får en bred och strategisk roll i en crossfunktionell organisation med högt kundfokus.

OM JOBBET

Som Lösningsarkitekt inom Hosting och Integration förväntas du ta lead tillsammans med specialister inom ditt område för att driva förändring och utvecklingen av lösningsarkitektur inom Cloud, Hosting och Integrationer. Du kommer bland annat:

Du blir en del av ledningsgruppen för området och jobbar nära såväl intressenter i verksamheten, Enterprise architect, Lösningsarkitekter inom infrastrukturdomänen och Lead designer. Du kan vänta dig en strategisk utmaning där du tillsammans med andra Lösningsarkitekter drar nytta av förändringar på den kommersiella marknaden och regulatoriska krav.

Du ingår i organisationen IT Services som består av sex områden. Du är en del av området Hosting och Integration som består av 120 personer. Då organisationen är distribuerad i Stockholm och Vilnius kan resor förekomma. Du sitter i det helt nya kontoret i Solna, Stockholm.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Ny Teknik
Ny Teknik
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du vara kunnig inom specialistområdet Application Hosting, Cloud och Integration. Du behöver trivas med att driva förändring och att se lösningar i ett långsiktigt och strategiskt perspektiv. Du behöver vara prestigelös och gilla att dela med dig av kunskap till kollegor inom området.

Det här är en roll där ditt inflytande är avgörande varför vi söker dig som är trygg kommunikatör och med förmågan att få med dig andra. För att axla den här rollen behöver du också ha en god förståelse och intresse för affären och stakeholder management. Tekniskt behöver du ha god kunskap containerteknologi, funktionalitet och stabilitet i en miljö som går mot Cloud-lösningar. Här jobbar du med produkter från bland annat IBM, Oracle, Microsoft och RedHat.

Vi ser gärna att du att du har kunskap om att bygga Self service och automatiserade miljöer. Då SEB och området påverkas av reguljära krav ser vi gärna att du har erfarenhet av miljöer där du behöver ta hänsyn till externa krav.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb