TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lösningsarkitekt inom stordator till Handelsbanken

Trivs du i en komplex miljö där du är i centrum och kan påverka? Här får du jobba med Handelsbankens mest affärskritiska system!

Handelsbanken har nu två lediga tjänster inom stordator. Här kommer du antingen att få vara med och utveckla ett nytt ramverk för bankens centrala utveckling inom Cobol, alternativt vara med och utveckla tre helt avgörande system för banken inom kundregister, kundengagemang och villkor.

Välkommen med din ansökan till Handelsbanken i Stockholm!

VI ERBJUDER DIG

Hos Handelsbanken erbjuds du att vara en del av en organisation som förespråkar samarbete och prestigelöshet, där du tillsammans med andra arkitekter och utvecklare kommer jobba mot gemensamma mål. Du kommer få en hög tilltro i din yrkesroll och få en stor frihet att kunna påverka beslut och processer.

Som lösningsarkitekt inom stordator hos Handelsbanken kommer du få möjlighet att arbeta med delar som är helt avgörande för banken och som påverkar organisationens samtliga delar. Du kommer verka i en komplex och affärskritisk miljö som håller en hög nivå, där du dagligen kommer utmanas tekniskt och utvecklas i rollen som arkitekt.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Beroende på tjänst kommer du antingen att vara en del av området som hanterar infrastrukturen. Här kommer du vara med och utveckla plattformen som utgör grunden för bankens vidareutveckling inom Cobol. Alternativt kommer du vara med och utveckla tre avgörande system inom kundregister, kundengagemang och villkor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer generellt för båda tjänsterna att vara:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att jobba ut mot många kontaktytor inom banken, vilket kommer ge dig god kännedom inom många områden samt en stor möjlighet till vidareutveckling inom organisationen. Beroende på roll kommer du ingå i ett team som är mellan 10 till 15 personer, vilket innefattar utvecklare, systemansvariga och testare. Du kommer ha nära samarbete med andra Lösningsarkitekter samt Enterprise-arkitekter.

Du kommer vara lokaliserad på Torsgatan i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas i rollen som lösningsarkitekt hos Handelsbanken kommer du behöva stimuleras av utmaningar och att verka i en komplex och affärskritisk miljö. Det ställer höga krav på god kommunikation, där du många gånger kommer vara länken mellan tekniken och affären. Vi ser gärna att du är strukturerad, har en god analytisk förmåga, ett holistiskt synsätt, samt trivs att samarbeta och arbeta tillsammans i projekt eller i team.

Samtidigt som du har en stöttande roll för ditt team och område, kommer du också behöva agera kravställare och ansvara för att projekt och system kommer framåt och utvecklas. Det är en fördel om du har erfarenhet av systemutveckling i stordatormiljö (Cobol z/OS,DB2, JCL, SQL) eller motsvarade miljö. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från en roll som någon form av arkitekt i en större organisation. I rollen kommer du att ha många kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

Alla lediga jobb