TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lösningsarkitekt till Samtrafiken i Stockholm

Vill du vara med och skapa världens bästa kollektivtrafik? Välkommen att jobba som lösningsarkitekt hos Samtrafiken i Stockholm!

Just nu är vi ett spännande skede där vi skapar digitala tjänster som kommer att revolutionera vår bransch! Här får du jobba med grön utveckling det vill säga hos Samtrafiken kommer du göra det enklare för fler att åka kollektivt och bidra till ett mer hållbart samhälle.

VI ERBJUDER DIG

Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Lösningsarkitekt kommer du i huvudsak att:

 

Utöver detta kommer du också få möjlighet att jobba med unik data och komplexa system. Det vi utvecklar är öppen källkod. Vi har korta belsutvägar så här kan din idé bli verklighet snabbt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Samtrafiken har 35 kollegor som är redo att hälsa dig varmt välkommen till deras gemenskap. Du kommer att ingå i leveransavdelningen och gruppen projekt och förvaltning där 9 personer ingår.

MER OM DIG

Vi söker dig som är lösningsarkitekt med en bakgrund som systemutvecklare alt. en erfaren systemutvecklare som vill ta steget in i rollen som lösningsarkitekt. Då du kommer att jobba med komplexa datamodeller ser vi att du har erfarenhet av detta sedan tidigare och är intresserad av att sätta dig in i komplex data.

Eftersom vi jobbar med att ta fram b.la. branschstandarder är det viktigt att du har förmåga att kunna se helheter och samband. Du kommer att jobba med båda nationella och internationella kontakter, vilket kräver att du talar och skriver både svenska och engelska väl.

Vidare delar du gärna med dig av dina kunskaper, är lyhörd och intresserad av att lära dig nytt.

Varmt välkommen till oss!

Alla lediga jobb