TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Manager inom Kvalitet, Säkerhet & Miljö

TNG Tech har fått i uppdrag att tillsätta en QSE Manager till ett snabbväxande internationellt bolag i Göteborg!

I rollen som QSE Manager kommer du att spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av företagets verksamhet och den ökade efterfrågan på företagets tjänster. Denna position erbjuder unika utmaningar och du kommer att ansvara för området kring kvalitet, säkerhet och miljö.

Tjänsten ger dig utmärkta möjligheter för professionell och personlig utveckling i en inspirerande, dynamisk, och högpresterande arbetsmiljö. Företaget värdesätter mycket initiativ, ansvar och rätt balans mellan kreativitet och kvalitet i alla lösningar. Du kommer att ha goda möjligheter att bygga din karriär vidare även internationellt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en spännande roll där du kommer att få jobba med erfarna och kompetenta kollegor
Du får även:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänster är vakant på företaget och det är initialt en rekrytering. Du startar dock upp som konsult under minst 6 månader och för rätt person har kunden för avsikt att erbjuda dig en anställning internt.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat konsultföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester

VEM ÄR DU?

För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs noggrannhet, drivkraft och det är viktigt att du har ett engagemang samt att du är lyhörd inför dina medarbetare. Du är en positiv och utåtriktad person som alltid ser möjligheter, är duktig på att strukturera ditt arbete och på att skapa goda relationer. Då rollen har stor kontaktyta gentemot andra avdelningar, myndigheter och nätverk krävs att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende. Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession.

Alla lediga jobb