TNG
Marinföretag i Göteborg söker teknisk koordinator

Marinföretag i Göteborg söker teknisk koordinator

Vi söker en teknisk service koordinator till marknadsledande hållbart marinföretag i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-06-18
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vi söker en teknisk service koordinator till marknadsledande hållbart marinföretag i Göteborg!

Är du intresserad av en roll som teknisk service koordinator där du kan bidra med din noggrannhet och tydliga kommunikation? För dig som brinner för hållbarhet erbjuds du här dessutom möjligheten att jobba på ett marknadsledande internationellt företag som värnar om miljön. Som teknisk service koordinator får du en central roll där du ansvarar för koordination av serviceingenjörer för driftsättning, garanti- och serviceärenden.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Då start är omgående, ska den tillsättas snarast och därför uppmanar vi dig att söka redan idag!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb som teknisk service koordinator på ett marknadsledande, attraktivt och framgångsrikt marinföretag som värnar om hållbarhet genom att ligga i framkant med grön teknologi. I rollen som teknisk service koordinator erbjuds du att få en bred kontaktyta där du arbetar med att koordinera och bidra med support till serviceingenjörer som utför ärende hos företagets kunder. Du får därmed en viktig och central roll i att förse dessa serviceingenjörer med stöd och resurser som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ge teknisk support.
  • Koordinera personal för driftsättning, garanti- och serviceärenden.
  • Hantera garantianspråk och stötta projektledare under garantiperioder.
  • Uppföljning av servicearbete efter genomförd rapport av serviceingenjör.
  • Samordna med eftermarknad för att säkerställa tillgänglighet av nödvändiga reservdelar före, under och efter serviceärenden.
  • Ta emot och skapa order i affärssystem samt fakturering av servicearbete.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Start är omgående.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av en liknande koordinerande roll där du, i ditt dagliga möte med ingenjörer, tekniker eller liknande, har fungerat som stöd för dem. Meriterande är om du tidigare jobbat som serviceingenjör eller teknisk support, gärna inom marin, process eller liknande industri.

Vidare ser vi att du har en bred teknisk förståelse, exempelvis mekanisk och elektrisk.Vi ser också att du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar att samarbeta med andra men har också förmågan att jobba självständigt. Som person är du proaktiv, strukturerad och fokuserad med ett stort driv och engagemang för ditt arbete. Du har en god IT-vana.

Då företaget jobbar internationellt ser vi att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av marinindustrin men inget krav.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-18
Martin Andersson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan, 16