TNG
Marinföretag söker teknisk projektledare

Marinföretag söker teknisk projektledare

Har du ett stort intresse för hållbarhet och marinteknik? Nu söker vi en teknisk projektledare till marinföretag i Göteborg

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Har du ett stort intresse för hållbarhet och marinteknik? Nu söker vi en teknisk projektledare till marinföretag i Göteborg

Har du en bakgrund som teknisk projektledare inom marinteknik? Nu söker vi dig som är ingenjör och vill jobba med alla delar i internationella projekt inom den marina industrin hos vår kund i Göteborg! Här får du som teknisk projektledare leda och ansvara för projektets tekniska aspekter, i alla dess faser och du arbetar nära process- och automations ingenjörer, produktionsplanerare, inköpare och controllers.

Du som har tidigare erfarenhet inom marin eller processindustri har här chans att få vara med på en spännande resa mot en mer hållbar miljö! Start är omgående och uppdraget pågår initialt ett år med goda chanser till förlängning. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med ansvar för att planering och design efterföljs och implementeras efter rådande regler och förordningar. Du är involverade i projektets alla delar, från order till implementering, och jobbar med projektplanering, system konfiguration, projektuppföljning, möten med kunder och myndigheter samt systemimplementering.

Vidare erbjuds du: 

  • Arbete på ett dynamiskt samt expansivt företag med hög förändringstakt
  • Verka i ett företag som bidrar till en renare och grönare miljö.
  • En verksamhetsnära tjänst där du får arbeta projektbaserat med ny teknik.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk projektledare ansvarar du för att samordna alla tekniska åtgärder inom projektet, internt och externa gentemot kunderna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:

  • Vidhålla löpande kontakt med kund och myndigheter under projektets genomförandefas.
  • Samordna alla tekniska åtgärder inom projektet, internt och emot kunderna.
  • Säkerställa designlösningens kvalité och granskar så att ritningar fungerar i praktiken.
  • Ansvara för budgeten och säkerställa leverans enligt tidsramen i dina projekt.
  • Deltagande i klientmöten, testaktiviteter och systeminriktning.
  • Agera som knutpunkt för samtliga involverade i projektet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på ett år där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Efter ett år kommer det finnas god chans till förlängning eller en vidare anställning hos företaget. Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult.

Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom teknik, gärna inom maskinteknik. Du har flera års erfarenhet av att bedriva teknikprojekt inom process- eller marinindustrin samt jobbat med att överse design och konstruktion av komplexa projekt. Du trivs i koordinerande roll där du har många kontaktytor och som person har du en bra kommunikativ förmåga. Din framtida roll kommer innebära tjänsteresor, vilket vi tror du uppskattar och ser som en positiv del av arbetet. Företagets koncernspråk är engelska och vi ser att du är trygg med att använda engelska i arbetet, både i tal och skrift.

Som person är du både självgående och gillar att samarbeta med andra. Du är lösningsorienterad, strukturerad och jobbar proaktiv mot att hålla dig inom projektens tidsramar. Du är en trygg beslutsfattare och ser alltid till att driva din process i hamn.

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-26
Martin Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan, 16