TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marinföretag söker teknisk servicekoordinator

Har du en teknisk bakgrund och en god kommunikativ förmåga? Vi söker en teknisk servicekoordinator till marinföretag i Göteborg!!

Söker du efter ett arbete där du får möjlighet att bidra med din gedigna tekniska kunskap och tydliga kommunikation? Vill du jobba på ett internationellt företag som värnar om miljön? Nu söker vi flera tekniska servicekoordinatorer till ett marinföretag i Göteborg! I rollen som teknisk servicekoordinator får du en central roll där du bidrar med teknisk support samtidigt som du koordinerar serviceingenjörerna som arbetar med uppföljning av driftsättning, garanti och serviceärenden.

Vi söker tre stycken tekniska servicekoordinatorer till ett uppdrag på sex månader med start omgående.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett jobb som servicekoordinator i en mycket spännande och viktig bransch. I jobbet arbetar du med att koordinera och stötta serviceingenjörer som utför ärenden hos företagets kunder. Du får därmed en viktig roll i att förse serviceingenjörerna med stöd i svårare tekniska frågor och resurser som krävs för att de ska kunna utföra sitt arbete.

Vidare erbjuds du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det är idag 8 personer på avdelningen som jobbar med service. Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser med kollektivtrafik och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk. 

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en teknisk utbildning eller idag jobbar som service tekniker. Meriterande om du tidigare har arbetat som serviceingenjör, teknisk support inom marinindustri eller liknande. Du har en bred kunskap inom teknik i ämnen såsom elektronik och maskinteknik då du bör förstå och kan läsa en el-ritning/mekanisk ritning, PID. Som person är du noggrann, strukturerad och fokuserad med ett stort engagemang för ditt arbete. Du har en god IT-vana och god erfarenhet av MS Office. Meriterande om du jobbat i systemet Eye Share.

Vidare ser vi att du gillar att jobba i högt tempo och klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt. Då företaget jobbar internationellt ser vi att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av marinindustrin men inget krav.

Alla lediga jobb