TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marketing Automation Specialist till TNG Stockholm

Nu söker vi en Marketing Automation Specialist till TNG:s marknadsteam i Stockholm som ska utveckla vår kundbearbetning!

Nu söker vi dig som vill ligga i teknisk framkant och lyfta TNG:s digitala kundkommunikation och marketing automation-aktiviteter till nästa nivå. På TNG är vi specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning, och vi jobbar dagligen med att optimera kund- och användarupplevelsen genom att bygga en kunddialog som känns både relevant och värdeskapande. Hos oss är du med och bidrar till en hållbar arbetsmarknad och din kompetens står alltid i fokus, inte din bakgrund, ålder, kön eller namn. När vår nuvarande lead specialist ska börja studera letar vi efter dig som vill axla, men en också vidareutveckla rollen. Passar det dig? Bra! Sök jobbet fördomsfritt idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Marketing Automation Specialist blir du en viktig del i bolagets fortsatta framgångsresa och du kommer att vara en nyckelperson inom TNG:s digitala sälj- och marknadsavdelning. Din uppgift blir att öka engagemanget kring våra erbjudanden och skapa individanpassade sälj- och marknadsföringsaktiviteter som ger resultat, och bidrar till högre kundnöjdhet och fler affärer.

På TNG tror vi på en tillåtande och öppen arbetsplats där vi får prova oss fram för att nå resultat. Vi drivs av vår vision att olika perspektiv, åldrar, erfarenheter och bakgrunder är sådant som för oss framåt. Du kommer till ett företag med erfarna ledare och engagerade och kompetenta kollegor som förstår vikten av att bra digital marknadsföring och riktad försäljning genererar affärer.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt fokus kommer vara att bearbeta kunder via vårt CRM och MA-system (Upsales) i nära relation med sälj och ledning, men även annat inom försäljning, marknadsföring och kommunikation. Det innebär bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i vårt marknads- och digitala säljteam, som är en central och viktig del på TNG. Utöver att jobba med TNG kommer du också jobba med andra varumärken som TNG Tech, TNG IT Digital, Ada Digital och Tengai. Du rapporterar till vår marknadschef (CMXO) och har kollegor som aktivt jobbar med content och analys för att löpande förbättra vår kommunikation.

TNG värdesätter en balans i livet för alla sina anställda, arbetsplatsen präglas av öppenhet och samarbete, och stor frihet under stort personligt ansvar gäller för alla.

VEM ÄR DU?

 För att lyckas som Marketing Automation Specialist hos oss behöver du:

Extra plus är om du har erfarenhet av SEO, Google Analytics och behärskar Excel väl.

Alla lediga jobb