TNG
Marketing Specialist till Hasselfors Garden

Marketing Specialist till Hasselfors Garden

En bred roll med stort eget ansvar inom marknadsföring till framgångsrika Hasselfors Garden

Arbetsgivare Hasselfors Garden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-25
Friskvård Friskvård
Centralt kontor Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Maria Tedsjö
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

En bred roll med stort eget ansvar inom marknadsföring till framgångsrika Hasselfors Garden

Är du en kommunikativ och kreativ lagspelare? Har du några års erfarenhet från kommunikation i digitala kanaler? Bra! Då kan du vara den Marketing Specialist som vi söker för rekrytering till Hasselfors Garden.
Rollen är ett föräldravikariat på ca 1 år.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hasselfors Garden ingår i en koncern som kännetecknas av ett framåtdriv och ett nytänkande. I rollen som Marketing Specialist kommer du att ansvara för kommunikationen både till B2C och B2B. Du kommer att bli en del av ett internationellt marknadsteam.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du får en bred roll med många olika kontaktytor, dels internt inom koncernen med dina kollegor inom marknadsavdelningen, säljorganisationen, produktansvariga, dels våra externa samarbetspartners (reklambyråer, fotografer, influencers m fl). 

I din roll som Marketing Specialist kommer du att få skapa innehåll, marknadskampanjer mot privatkonsumenter, PR, uppdatera och utveckla våra webbplatser samt stötta Landscaping med marknadsföring B2B. I ditt arbete kommer du att få stöttning från övriga kollegor i marknadsteamet. Du är ansvarig för den digitala kommunikationen i teamet och kommer att ha både en utförande roll för den svenska marknaden och stötta marknadsteamet i andra länder. Dokumenterad erfarenhet från digital marknadsföring väger därför tungt.

  • Planera och ansvara för kampanjer B2C.
  • Uppdatera webbsidor och analysera trafik samt SEO-analyser.
  • Planera och kampanjer i sociala kanaler och stötta andra marknadsområden. 
  • Ansvara för rekrytering och handledning av marketing trainee.
  • Ansvara för kommunikation, säljmaterial, events, kataloger mm för Landscaping.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer till ett företag med stark tillväxt och med en vilja att ligga i framkant. Som Marketing Specialist är du delaktig i att forma Hasselfors Gardens kommunikation både i text och i bild.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en akademisk examen inom marknadsföring eller liknande. Du har arbetat några år med digitala kanaler och har kunskap i Wordpress och Google-analytics. Du är även van användare av InDesign och Photoshop, det är meriterande om du även har kunskap om Premier Pro. Om du har erfarenhet från vår bransch, eller liknande branscher, är det meriterande. Om du dessutom har ett intresse för trädgård och odling, så är det ingen nackdel. Du har mycket goda kunskaper i svenska och har en förmåga att förmedla budskap. Då rollen innebär samarbete med kollegor i Finland så har du också goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person tar du ett stort ansvar och agerar på eget initiativ. Du är kreativ och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare så är du kommunikativ och har förmåga att skapa ett nätverk för att uppnå mål. Då rollen innebär att arbeta med flera parallella arbetsuppgifter och projekt samtidigt kan du prioritera och organisera ditt arbete.

Hasselfors Garden

Hasselfors Garden

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for life visar hur våra odlingssubstrat möjliggör matproduktion, gröna städer och hållbar odling. Kekkilä-BVB är marknadsledare i Norden med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden.

För Hasselfors Gardens räkning började allt år 1603 i Hasselfors, Närke. Företaget har en lång och gedigen historia som gör oss till ett av de tio äldsta företagen i Sverige - äldre än postverket.

Arbetsgivare Hasselfors Garden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-25
Maria Tedsjö
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Krangatan 11, 702 27 Örebro