TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marketing Specialist till Hasselfors Garden

En bred roll med stort eget ansvar inom marknadsföring till framgångsrika Hasselfors Garden

Är du en kommunikativ och kreativ lagspelare? Har du några års erfarenhet från kommunikation i digitala kanaler? Bra! Då kan du vara den Marketing Specialist som vi söker för rekrytering till Hasselfors Garden.
Rollen är ett föräldravikariat på ca 1 år.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hasselfors Garden ingår i en koncern som kännetecknas av ett framåtdriv och ett nytänkande. I rollen som Marketing Specialist kommer du att ansvara för kommunikationen både till B2C och B2B. Du kommer att bli en del av ett internationellt marknadsteam.

Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du får en bred roll med många olika kontaktytor, dels internt inom koncernen med dina kollegor inom marknadsavdelningen, säljorganisationen, produktansvariga, dels våra externa samarbetspartners (reklambyråer, fotografer, influencers m fl). 

I din roll som Marketing Specialist kommer du att få skapa innehåll, marknadskampanjer mot privatkonsumenter, PR, uppdatera och utveckla våra webbplatser samt stötta Landscaping med marknadsföring B2B. I ditt arbete kommer du att få stöttning från övriga kollegor i marknadsteamet. Du är ansvarig för den digitala kommunikationen i teamet och kommer att ha både en utförande roll för den svenska marknaden och stötta marknadsteamet i andra länder. Dokumenterad erfarenhet från digital marknadsföring väger därför tungt.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer till ett företag med stark tillväxt och med en vilja att ligga i framkant. Som Marketing Specialist är du delaktig i att forma Hasselfors Gardens kommunikation både i text och i bild.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en akademisk examen inom marknadsföring eller liknande. Du har arbetat några år med digitala kanaler och har kunskap i Wordpress och Google-analytics. Du är även van användare av InDesign och Photoshop, det är meriterande om du även har kunskap om Premier Pro. Om du har erfarenhet från vår bransch, eller liknande branscher, är det meriterande. Om du dessutom har ett intresse för trädgård och odling, så är det ingen nackdel. Du har mycket goda kunskaper i svenska och har en förmåga att förmedla budskap. Då rollen innebär samarbete med kollegor i Finland så har du också goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person tar du ett stort ansvar och agerar på eget initiativ. Du är kreativ och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare så är du kommunikativ och har förmåga att skapa ett nätverk för att uppnå mål. Då rollen innebär att arbeta med flera parallella arbetsuppgifter och projekt samtidigt kan du prioritera och organisera ditt arbete.

Alla lediga jobb