TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadsassistent till företag inom biopharma

Trivs du i en koordinerande roll i en föränderlig miljö? Till en av våra kunder i Stockholm söker vi nu en Marknadsassistent

Vi på TNG söker nu en Marknadsassistent till en av våra kunder i Stockholms län. Vår kund är ett biopharma företag som nu har behov av en Marknadsassistent för ett föräldravikariat. Uppdraget är tänkt att starta i juni och pågå i ett år. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Våra kunder är främst medelstora och stora företag som verkar i en rad olika branscher. Hos oss får du en perfekt möjlighet att få in en fot på ett intressant företag eller bredda din erfarenhet.

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag. Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

Eftersom uppdragen kan skilja sig åt utifrån varje tillsättning kan även andra och mer specifika arbetsuppgifter tillkomma och du kan i din roll ha såväl ett smalt som brett ansvar. Var därför noga med att specificera i din ansökan vad som intresserar dig i ditt framtida jobb. Vi kommer att höra av oss till dig när vi har ett passande uppdrag utifrån din profil!

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är placerat i fina lokaler i norra Stockholm. Uppdraget förväntas starta i juni och pågå ungefär ett år.

Som konsult är din inlärningskurva hög, du får snabbt mycket erfarenhet och breddar din kompetens inom olika områden och branscher. Förutom att du bygger på din erfarenhet och utvecklas personligen, kommer ditt kontaktnät att växa fort och det skapar nya karriärmöjligheter.

VEM ÄR DU?

För det här uppdraget söker vi en person som är lösningsfokuserad och kommunikativ då majoriteten av dina arbetsuppgifter genomförs i samarbete med kollegor. Du har tidigare erfarenhet från en liknande roll och av skapande av reklammaterial och gillar när organisationen är snabbrörlig. Du är flytande i engelska i både tal och skrift då uppdraget är för ett internationellt företag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Biopharma - branschen  sedan tidigare. 

Alla lediga jobb