TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadsförare med fokus på försäljning till Hedén

Vill du ansvara för marknadsföring och försäljning på ett internationellt bolag inom filmbranschen? Välkommen till oss i Göteborg!

Värdesätter du genomtänkt kommunikation, vill du vara med och skapa morgondagens strategier, planera marknadsföring och försäljning i en glödhet filmbransch? Här får du möjligheten att driva marknadsföringen och säljprocessen vidare mot nya höjder. I rollen som marknadsförare får du skapa processer för vår försäljning av våra världskända produkter inom kameramotorer och styrsystem som bland annat vunnit Oscar och använts vid inspelningen av Star Wars, Avatar och Sagan om Ringen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I augusti 2016 tog en ny ägare över Hedén med målet att vidareutveckla företaget. En säljare anställdes och resan påbörjades mot den verksamhet som vi har idag. Vår säljare utvecklades och är numera VD hos oss och vi skall fortsatta vår tillväxtresa med utveckling av vår marknadsföring, kommunikation och säljkraft mot våra kunder. Vi erbjuder en ansvarsfull roll där du blir en viktig medarbetare hos oss med många kontaktytor. På Hedén så får man bidra med borde stort och smått, ibland är det kaffet som behöver fyllas för att i nästa stund packa upp varor på lagret.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid
6 v semester
6 v semester
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som marknadsförare kommer du att ansvara för planering och utveckling av Hedéns befintliga kunder samt bearbeta nya kunder. Du sköter den personliga kontakten och tillväxtprocessen mot återförsäljare och distributörer.  Kunderna finns främst inom filmindustrin över hela världen.

Arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i Hedéns fint belägna lokaler vid Nya Varvet. Dagligen arbetar du nära tillsammans med Hedéns VD, en utvecklare, en servicetekniker och en administratör. Vi är ett litet och sammansvetsats team och upplevs familjärt med flexibla arbetstider. 

Då våra kunder finns internationellt som i USA och Asien sker en del planerat arbete på sen eftermiddag/kväll och även några resor ingår tjänsten. Det kommer bli mer resor fram över när pandemin avtar och det blir främst mässor och event för att etablera en relation till kunderna.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen har du kanske en KY-utbildning eller liknande, gärna inom försäljning eller marknadsföring. Vi ser att du har arbetat i en liknande roll med stort eget ansvar för marknadsföringen och försäljningsprocessen, gärna med en internationell touch. Du tycker om att ha många kontaktytor och skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor. Hedéns kunder är allt från nya till kunder som använt produkterna i årtionden, så det är viktigt att du är anpassningsbar och inkännande för deras erfarenheter av motorerna. Du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och engagerad i att lösa kundens behov på bästa sätt.

Vidare är du tekniskt intresserad och kan snabbt kan sätta dig in i nya produkter. Då arbetet innebär en del resor behöver du ha B-körkort. Du har även goda kunskaper i Officepaketet. Arbetet innebär kontakt med utländska kunder och samarbetspartnerns, därför är det viktigt att du talar och skriver engelska. Har du ett intresse för film, trådlösa applikationer eller liknande är det ett plus i kanten.

Alla lediga jobb