TNG
Marknadsförare med fokus på försäljning till Hedén

Marknadsförare med fokus på försäljning till Hedén

Vill du ansvara för marknadsföring och försäljning på ett internationellt bolag inom filmbranschen? Välkommen till oss i Göteborg!

Arbetsgivare Hedén Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-08
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flextid Flextid
6 v semester 6 v semester
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vill du ansvara för marknadsföring och försäljning på ett internationellt bolag inom filmbranschen? Välkommen till oss i Göteborg!

Värdesätter du genomtänkt kommunikation, vill du vara med och skapa morgondagens strategier, planera marknadsföring och försäljning i en glödhet filmbransch? Här får du möjligheten att driva marknadsföringen och säljprocessen vidare mot nya höjder. I rollen som marknadsförare får du skapa processer för vår försäljning av våra världskända produkter inom kameramotorer och styrsystem som bland annat vunnit Oscar och använts vid inspelningen av Star Wars, Avatar och Sagan om Ringen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I augusti 2016 tog en ny ägare över Hedén med målet att vidareutveckla företaget. En säljare anställdes och resan påbörjades mot den verksamhet som vi har idag. Vår säljare utvecklades och är numera VD hos oss och vi skall fortsatta vår tillväxtresa med utveckling av vår marknadsföring, kommunikation och säljkraft mot våra kunder. Vi erbjuder en ansvarsfull roll där du blir en viktig medarbetare hos oss med många kontaktytor. På Hedén så får man bidra med borde stort och smått, ibland är det kaffet som behöver fyllas för att i nästa stund packa upp varor på lagret.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som marknadsförare kommer du att ansvara för planering och utveckling av Hedéns befintliga kunder samt bearbeta nya kunder. Du sköter den personliga kontakten och tillväxtprocessen mot återförsäljare och distributörer.  Kunderna finns främst inom filmindustrin över hela världen.

Arbetsuppgifter:

  • Bearbeta befintliga kunder samt nykundsbearbetning
  • Delta vid mässor samt filminspelningar
  • Skapa material för försäljning och produktinformation 
  • Driva trafik och kommunikation i sociala medier
  • Packa och skicka varor
  • Agera i supportärenden till återförsäljare
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i Hedéns fint belägna lokaler vid Nya Varvet. Dagligen arbetar du nära tillsammans med Hedéns VD, en utvecklare, en servicetekniker och en administratör. Vi är ett litet och sammansvetsats team och upplevs familjärt med flexibla arbetstider. 

Då våra kunder finns internationellt som i USA och Asien sker en del planerat arbete på sen eftermiddag/kväll och även några resor ingår tjänsten. Det kommer bli mer resor fram över när pandemin avtar och det blir främst mässor och event för att etablera en relation till kunderna.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen har du kanske en KY-utbildning eller liknande, gärna inom försäljning eller marknadsföring. Vi ser att du har arbetat i en liknande roll med stort eget ansvar för marknadsföringen och försäljningsprocessen, gärna med en internationell touch. Du tycker om att ha många kontaktytor och skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor. Hedéns kunder är allt från nya till kunder som använt produkterna i årtionden, så det är viktigt att du är anpassningsbar och inkännande för deras erfarenheter av motorerna. Du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och engagerad i att lösa kundens behov på bästa sätt.

Vidare är du tekniskt intresserad och kan snabbt kan sätta dig in i nya produkter. Då arbetet innebär en del resor behöver du ha B-körkort. Du har även goda kunskaper i Officepaketet. Arbetet innebär kontakt med utländska kunder och samarbetspartnerns, därför är det viktigt att du talar och skriver engelska. Har du ett intresse för film, trådlösa applikationer eller liknande är det ett plus i kanten.

Hedén Group AB

Hedén Group AB

Hedén har funnits sen 1964 och utvecklar, marknadsför och säljer motorer och motorstyrningssystem till filmindustrin och TV-branschen. Varumärket Hedén är känt över hela världen för kvalitet, hållbarhet, låg ljudnivå, extremt hög känslighet och precision. Bolaget har ett internationellt erkännande på marknaden inom sin nisch och har sålt över 10 000 motorer till Hollywood. Hedén har vunnit en Oscar, Scientific & Technical Award 2010 och motorerna har även skickats ut i rymden med NASA/ESA.

Hedén Group AB
Arbetsgivare Hedén Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-08
Martin Andersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Vita Gavelns Väg 6, Västra Frölunda