TNG
Marknadskommunikatör till Miljonlotteriet
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Marknadskommunikatör till Miljonlotteriet

Är du en kreativ marknadskommunikatör som vill göra skillnad, på riktigt? Sök idag till Miljonlotteriet i Göteborg.

Uppdragsgivare Miljonlotteriet
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-20
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sandra Eriksson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Är du en kreativ marknadskommunikatör som vill göra skillnad, på riktigt? Sök idag till Miljonlotteriet i Göteborg.

Miljonlotteriets vision är att hjälpa utsatta barn och vuxna med att komma till en trygg och drogfri miljö. Resan började 1964 och nu är Miljonlotteriet en av Sveriges största och äldsta speloperatörer och allt överskott går oavkortat till ideell verksamhet. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra som kommunikatör inom marknad till Miljonlotteriet i Mölnlycke. Här finns en möjlighet att arbeta med det du brinner för, samtidigt som du kan komma till jobbet varje dag med känslan att du faktiskt gör skillnad, på riktigt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett jobb där du får utlopp för din kreativa ådra och bidra till Miljonlotteriets fortsatta framgång med att bidra till en drogfri miljö till utsatta människor. Visste du förresten att man sedan år 2000 har man bidragit med nära 2 miljarder kronor till ideell verksamhet? 

I din framtida roll får du en unik inblick i hela produktionskedjan och ett jobb med många kontaktytor, både interna och externa. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på ca 3 månader. Är du rätt person finns goda möjligheter till en fortsatt anställning hos Miljonlotteriet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Skapa målgruppsanpassade texter 
  • Planera, genomföra och följa upp våra PR-aktiviteter. 
  • Skriva och publicera pressreleaser
  • Planera och ta fram kundtidningar, adressbärare och kundbrev
  • Delta i samt kommunicera vinstplansarbete
  • Bidra till kommunikation på hemsida och via sociala medier 
  • Produktionsleda extern kommunikation

De flesta av dina arbetsuppgifter utför du i nära samarbete med webbredaktör, creative director, digitalt ansvarig samt kommunikationschef. Du arbetar givetvis även nära andra avdelningar, och externa leverantörer såsom mediebyrå och reklambyrå. Du rapporterar till Kommunikationschefen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Miljonlotteriet består av ca 50 engagerade medarbetare. I lokalerna i Mölnlycke finns allt från lager till VD under samma tak. Du får kliva in i en spännande del av Miljonlotteriets fortsatta resa, där du kommer få möjlighet att vara med och påverka!

Du jobbar bekväma kontorstider och har nära till kollektivtrafiken. För dig som tar bilen till jobbet finns goda parkeringsmöjligheter. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom marknadsföring/kommunikation/PR, eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har tidigare arbetat med redaktionell kommunikation, och har dokumenterat god förmåga att skriva kommunikativa och säljande texter. Du är i din yrkesroll van användare av sociala medier, och har erfarenhet av digital kommunikation och CRM. Vidare ser vi att du har arbetat med bildbehandling i exempelvis Photoshop. Har du dessutom insyn i e-handel är det ett plus, men inget krav. Vi arbetar i webbpubliceringsverktyget Sitecore. 

Då du kommer att arbeta mot ständiga deadlines och ofta i nära samarbete med andra är det viktigt att du är en drivande person, lösningsorienterad och med hög förmåga att vara strukturerad i ett högt tempo. Miljonlotteriet eftersträvar en öppen atmosfär med högt i tak. Man vill alltid bli bättre! Du förväntas därför bidra med dina tankar och idéer. 

Miljonlotteriet

Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO-rörelsens arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med nära 2 miljarder kronor. Läs mer på www.miljonlotteriet.se.

Miljonlotteriet
Uppdragsgivare Miljonlotteriet
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-20
Sandra Eriksson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet

Metallvägen 4, Mölnlycke