TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadskoordinator i centrala Stockholm

Vi söker en Marknadskoordinator till vår kund i centrala Stockholm! Sök denna utmamande och lärorika roll redan idag!

Vill du ha en bred tjänst inom marknadsföring och vill du jobba med flera parallella arbetsuppgifter? Vill du bli en del av ett växande företag inom Norden? Till vår kund i centrala Stockholm söker vi dig som vill jobba i en varierande roll inom marknadsföring. Tillträde sker snarast. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Marknadskoordinator erbjuds en tjänst med varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett företag med härliga kollegor som förstår vikten av bra digital marknadsföring. 

TNG är måna om sina anställda och som konsult omfattas du av förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Du har även en dedikerad konsultchef.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll jobbar du bland annat med att: 


Utöver detta assisterar du din chef i det vardagliga arbetet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen förväntas att starta omgående och detta är ett konsultuppdrag på 3 månader, med möjlighet till förlängning. Tillsammans med ditt team sitter du i trevliga lokaler i centrala Stockholm. 

Du rapporterar till din chef.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom sälj och marknad. Då du stöttar dina nordiska kollegor ser vi gärna att du inte har problem med att resa. Du har tidigare erfarenhet av liknande roller och tycker att det är roligt att jobba med analys och marknadsföring. Det är meriterande om du har tidigare jobbat med Hubspot.

Du är detaljorienterad och drivs av resultat. För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med varierande arbetsuppgifter i en dynamisk arbetsmiljö. Då du arbetar löpande med content och innehåll är det viktigt att du är van vid att formulera dig på ett säljande sätt. Det är ett krav att du har goda kunskaper i engelska och ett utav dem nordiska språken.

Alla lediga jobb