TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadskoordinator till Quant i Stockholm

Är du en kreativ och duktig skribent? Har du ett stort intresse för digital marknadsföring och kommunikation? Då ska du se hit!

Quant söker en marknadskoordinator med ansvar för företagets marknadskommunikation. Som marknadskoordinator kommer du att arbeta med digital marknadsföring och kommunikation såväl internt som externt. Quant är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där du får möjlighet att påverka. Företaget sitter centralt i City, med nära förbindelser till övriga Stockholm. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Quant är ett tillväxtföretag som ligger i framkant gällande industriellt underhåll och modern teknik. Här har vi en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö där medarbetarna trivs och är stolta. Quant är ett företag som tror på frihet under ansvar och som värnar om sina medarbetare samt ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget och sig själva. Du kommer till ett modernt företag som vill ligga i framkant i branschen inom digitalisering och som ständigt vill utvecklas. Vår kultur präglas av passion, integritet, ett globalt tänkesätt och viljan att göra skillnad.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer även vara delaktig i att sätta strategier för vilka kommunikationskanaler som ska användas samt delta i marknadsutvärderingar och marknadsanalyser. Du har ett nära samarbete med avdelningarna på företaget och bidrar med fakta och innehåll till konkreta kampanjer, försäljnings- samt marknadsföringsmaterial. Du rapporterar till försäljningschefen för den Skandinaviska verksamheten och arbetar både för den skandinaviska organisationen och för Quants globala kommersiella chef.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning på kommunikation/marknadsföring eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett starkt intresse för sociala medier och goda kunskaper inom digital kommunikation. Vi ser gärna att du har haft rollen som Webmaster och har goda kunskaper i Google Adwords/Analytics och analyssystem. Då vi verkar i en internationell miljö är du duktig på att formulera dig både på svenska och engelska i tal och skrift. 

Du är kommunikativ, tar ett stort eget ansvar och bidrar kreativt med idéer samt kunskap i de olika uppdrag du involveras i. Då ditt ansvar är att formulera vårt budskap till rätt målgrupp så bör du ha en stilistisk förmåga och vara van att formulera dig på ett förtroendegivande sätt. Som person är du social och engagerad och ser positivt på att ha flera olika kontaktytor. Du är noggrann, har ett öga för detaljer och är bra på att hålla utsatta deadlines. Vidare har du ett intresse för branschen och håller dig uppdaterad inom det senaste för marknad och kommunikation. 

Alla lediga jobb