TNG
Maskinentreprenörerna söker en Koordinator

Maskinentreprenörerna söker en Koordinator

Maskinentreprenörerna (ME), Stockholm söker en Koordinator med stor fokus på medlemsservice

Arbetsgivare Maskinentreprenörerna
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-21
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Dana Jennerström
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Maskinentreprenörerna (ME), Stockholm söker en Koordinator med stor fokus på medlemsservice

Maskinentreprenörerna (ME) är bransch- och arbetsgivarorganisationen för Sveriges företagare med anläggningsmaskiner. Inom koncernen finns bl.a. ME-skolan som bedriver kursverksamhet och maskinförarutbildning. Verksamheten breddas och utvecklas kontinuerligt och därför behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en koordinator med placering i Stockholm. Som koordinator hos oss får du arbeta med att fortsatt utveckla vår medlemsservice med starkt fokus på våra medlemsföretag. Vi arbetar i team med både gemensamma och egna ansvarsområden. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arbetssätt och roller förändras snabbt och vi förväntas vara flexibla för att kunna utvecklas vilket även gäller denna tjänst. Det innebär att rätt kandidat kan till stor del påverka utformningen av tjänsten på lång sikt. Maskinentreprenörer erbjuder dig en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter beroende på dina egna önskemål och drivkrafter.
Exempel på områden med utvecklingsmöjligheter:

 • Större ansvar för utbildningsfrågor
 • Utökat administrativt ansvar
 • Vidare utveckling av medlemsservice, mötes forum för medlemmar, support till rådgivargruppen, förädla rutiner för service och uppföljning

 

Du erbjuds jobb som koordinator i en mycket spännande verksamhet där du arbetar med olika insatser riktade till våra medlemmar. Därmed får du en viktig roll i vårt medlemsarbete.

Vidare erbjuds du:

 • Arbete på ett dynamiskt företag med hög förändringstakt
 • Jobb på ett företag som bidrar till medlemmarnas goda verksamhet
 • En roll med många kontaktytor, internt och externt
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som koordinator hos oss på ME får du ett brett ansvarsområde som omfattar: medlemsservice, utbildningsrådgivning och administration. Du kommer att jobba nära våra medlemmar och några av dina viktigaste arbetsuppgifter är:

 • Kontakta och informera nya och befintliga medlemmar om medlemsutbudet
 • Informera om branschkrav och utbildningsvägar till yrket som maskinförare 
 • Medverka som ME:s representant i olika mötesforum kopplade till utbildningsinsatser
 • Medlemsservice
 • Projektleda och ansvara för digitala medlemsträffar samt biträda vid möten med förtroendevalda
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på kontoret i centrala Stockholm vilket finns i Näringslivets Hus på Östermalm. Din funktion ingår i gruppen för ME Företagsrådgivning och det finns idag fyra koordinatorer med placering i Göteborg, Malmö och Skellefteå. Du kommer att arbeta i en självständig roll och med ledarskap på distans då din chef finns på ME i Skellefteå. Välkommen till en aktiv och engagerad bransch- och arbetsgivarorganisation och till en öppen och välkomnande atmosfär. Tjänsten är på heltid och planeras att tillsättas snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har erfarenhet av en liknande roll från en medlemsverksamhet eller motsvarande där krav på service, struktur och förmågan att kunna arbeta självständigt varit hög. Att du gillar och är bekväm i kontakten med människor är en förutsättning för att du ska trivas i rollen eftersom du kommer ha mycket kontakt med våra medlemmar och kollegor på olika avdelningar internt. På ME kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och daglig kontakt med våra medlemmar samt varierande administration kommer vara en naturlig del av din arbetsdag, varför det är viktigt att du är prestigelös, kan prioritera och är nyfiken till din natur. Vi söker dig som är van att arbeta med kundfokus, är trygg i dig själv och van att självständigt driva arbetet framåt.
Telefonen och datorn kommer att vara dina arbetsverktyg, varför god vana av Officepaketet samt systemvana är viktigt för att du snabbt ska komma in i arbetet. På ME arbetar vi i affärssystem Flex och Xledger. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM baserade system. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift. Kännedom om bygg- och anläggningsbranschen är meriterande.

Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna

ME är en nationell organisation med huvudkontor i Stockholm och geografisk täckning från norr till söder. Vi har ca 4100 medlemsföretag som bedriver verksamhets i anläggnings-maskinbranschen. Vårt uppdrag är att omvärldsbevakabevaka samt stödja och utveckla medlemsföretagen och deras förutsättningar i arbetsrätt och branschfrågor. Vi tecknar kollektivavtal som medlemsföretagen tillämpar. ME bildar tillsammans med Byggföretagen, Byggnads och SEKO Byggbranschens Yrkesnämnd (BYN) där vi gemensamt arbetar för utbildning till bygg- och anläggningsbranschen.
För mer information se: www.me.se

Arbetsgivare Maskinentreprenörerna
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-21
Dana Jennerström
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Storgatan 19