TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Maskinentreprenörerna söker en Koordinator

Maskinentreprenörerna (ME), Stockholm söker en Koordinator med stor fokus på medlemsservice

Maskinentreprenörerna (ME) är bransch- och arbetsgivarorganisationen för Sveriges företagare med anläggningsmaskiner. Inom koncernen finns bl.a. ME-skolan som bedriver kursverksamhet och maskinförarutbildning. Verksamheten breddas och utvecklas kontinuerligt och därför behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en koordinator med placering i Stockholm. Som koordinator hos oss får du arbeta med att fortsatt utveckla vår medlemsservice med starkt fokus på våra medlemsföretag. Vi arbetar i team med både gemensamma och egna ansvarsområden. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arbetssätt och roller förändras snabbt och vi förväntas vara flexibla för att kunna utvecklas vilket även gäller denna tjänst. Det innebär att rätt kandidat kan till stor del påverka utformningen av tjänsten på lång sikt. Maskinentreprenörer erbjuder dig en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter beroende på dina egna önskemål och drivkrafter.
Exempel på områden med utvecklingsmöjligheter:

 

Du erbjuds jobb som koordinator i en mycket spännande verksamhet där du arbetar med olika insatser riktade till våra medlemmar. Därmed får du en viktig roll i vårt medlemsarbete.

Vidare erbjuds du:

Sjukvårds&shyforsakring
Sjukvårds­forsakring
Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som koordinator hos oss på ME får du ett brett ansvarsområde som omfattar: medlemsservice, utbildningsrådgivning och administration. Du kommer att jobba nära våra medlemmar och några av dina viktigaste arbetsuppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta på kontoret i centrala Stockholm vilket finns i Näringslivets Hus på Östermalm. Din funktion ingår i gruppen för ME Företagsrådgivning och det finns idag fyra koordinatorer med placering i Göteborg, Malmö och Skellefteå. Du kommer att arbeta i en självständig roll och med ledarskap på distans då din chef finns på ME i Skellefteå. Välkommen till en aktiv och engagerad bransch- och arbetsgivarorganisation och till en öppen och välkomnande atmosfär. Tjänsten är på heltid och planeras att tillsättas snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har erfarenhet av en liknande roll från en medlemsverksamhet eller motsvarande där krav på service, struktur och förmågan att kunna arbeta självständigt varit hög. Att du gillar och är bekväm i kontakten med människor är en förutsättning för att du ska trivas i rollen eftersom du kommer ha mycket kontakt med våra medlemmar och kollegor på olika avdelningar internt. På ME kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och daglig kontakt med våra medlemmar samt varierande administration kommer vara en naturlig del av din arbetsdag, varför det är viktigt att du är prestigelös, kan prioritera och är nyfiken till din natur. Vi söker dig som är van att arbeta med kundfokus, är trygg i dig själv och van att självständigt driva arbetet framåt.
Telefonen och datorn kommer att vara dina arbetsverktyg, varför god vana av Officepaketet samt systemvana är viktigt för att du snabbt ska komma in i arbetet. På ME arbetar vi i affärssystem Flex och Xledger. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM baserade system. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift. Kännedom om bygg- och anläggningsbranschen är meriterande.

Alla lediga jobb