TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mötesbokare B2B till TNG i centrala Örebro

Vill du arbeta med kvalitativ mötesbokning för ett starkt varumärke?

TNG är ett rekryterings- och bemanningsföretag där du i rollen som mötesbokare blir bolagets ansikte utåt när såväl en ny kundrelation ska skapas, som när en befintlig relation ska utvecklas. Du är den som skapar möjligheterna för TNG att växa, och bidrar i högsta grad till att vi kan göra fler konsulttillsättningar och rekryteringar.

TNG har ett kunderbjudande i framkant och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering där vår strävan är att rekrytera så fördomsfritt det bara går.

Tjänsten är på heltid, förlagd till dagtid med möjlighet till flex. Du har en fast grundlön och möjlighet till provision.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av vårt starka och framgångsrika team av mötesbokare. Vi är ett tight team med prestigelöst klimat och en närvarande chef. Teamet består av sex mötesbokare som alla är placerade på vårt Örebrokontor. Genom aktiv coachning och tid för träning och inspiration från varandra ser vi till att du utvecklas och får en kul vardag. Anställning inleds med en gedigen introduktionsutbildning, både i Örebro och i Stockholm.

I tjänsten ingår förmåner i form av bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension och 6 veckors semester. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Örebro.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Flextid
Flextid
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Mötesbokning är en viktig del i försäljningsprocessen och för många företag är arbetet att boka nykundsmöten tidskrävande och utmanande med beslutsfattare som är svåra att nå. Vi har därför valt att ha vår egen mötesbokarfunktion för att få en nära dialog med verksamheten och en god förståelse för vårt erbjudande.

Som mötesbokare på TNG är din främsta arbetsuppgift att via telefon och mail boka möten åt våra kundansvariga. Det kan vara befintliga kunder såväl som nya potentiella företagskunder.  

Till din hjälp har du moderna, digitala lösningar och system, samt närvarande ledare och kollegor som gärna utbyter erfarenhet och hjälper dig framåt. I tjänsten ingår mobil och laptop.

Tillsammans med dina kollegor planerar ni hur dagarna och veckorna ser ut och målet är att alltid leverera tillsammans, som ett team. Självklart premieras även din individuella prestation.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kontorstider 8-17, måndag till fredag, med möjlighet till flex. Planerad start så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.

Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Örebro tillsammans med kollegorna inom rekrytering och bemanning. 

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare arbetslivserfarenhet av att skapa kontakt med andra människor. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då kommunikation med TNG:s kunder behöver utföras på svenska, både muntligen och skriftligen.

Vi söker dig som brinner för att sälja och vågar utmana dig själv och dina gränser för att nå bästa resultat. Du har en positiv inställning, arbetar uthålligt och behåller energin även i motgångar. Du är orädd för att ta nya kontakter och professionell i din roll gentemot kund. Du trivs med ett teamorienterat arbete där du tillsammans med dina kollegor levererar resultatet.

Alla lediga jobb