TNG
MTR Tech söker en erfaren Arbetsmiljöspecialist

MTR Tech söker en erfaren Arbetsmiljöspecialist

Vi söker en erfaren arbetsmiljöspecialist / operativ arbetsmiljöingenjör till MTR Tech i Stockholm

Arbetsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-03
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Vi söker en erfaren arbetsmiljöspecialist / operativ arbetsmiljöingenjör till MTR Tech i Stockholm

En av våra duktiga och erfarna arbetsmiljöspecialister har gått i pension och därför söker vi dig som vill arbeta hos oss och bidra med än mer fokus på vår arbetsmiljö. Du blir en viktig del i företagets arbetsmiljöarbete samt att förutse risker och öka säkerhetsmedvetandet. Vi på MTR Tech söker dig som brinner för arbetsmiljöfrågor och som på ett självständigt sätt kan leda och samordna företagets arbetsmiljö samt operativt utföra de uppgifter som faller inom ansvarsområdet arbetsmiljö. Du trivs med att stödja andra i olika befattningar samt att arbeta med förbättringar på ett positivt och drivande sätt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR Tech är ett underhållsbolag som ser till att de resenärer som åker Pendeltåg och Tunnelbana får en säker, punktlig och trygg resa varje dag.
För oss på MTR Tech är god arbetsmiljökultur en viktig framgångsfaktor och arbetet med arbetsmiljöfrågor en prioriterad uppgift. Här erbjuds du en bred roll med många kontaktytor där du får driva och utveckla processer och projekt på egen hand. Vi erbjuder dig en självständig tjänst med goda utvecklingsmöjligheter där du tillsammans med ytterligare en arbetsmiljöspecialist blir en viktig del i företagets arbetsmiljöarbete för MTR Tech. Tillsammans driver ni och utvecklar funktionen framåt.
Som arbetsmiljöspecialist hos MTR Tech arbetar du på Stockholms tredje största privata arbetsgivare och du får möjligheten att arbeta i en miljö som präglas av hög och positiv förändringstakt där vi strävar efter att vara ett underhållsbolag i världsklass. Tillsammans med över 5000 anställda, spridda över fem verksamhetsområden; MTR Nordic, MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Express och MTR Tech ges du nu chansen att vara med på den fortsatta resan och utvecklingen av den nordiska MTR koncernen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Samordna och driva företagets arbetsmiljöarbete
  • Arbeta i nära samarbete med chefer vid utredningar av arbetsmiljöincidenter
  • Genomföra och medverka till riskanalyser inom arbetsmiljöområdet
  • Medverka till att, driva, utveckla, följa upp och rapportera det systematiska arbetsmiljöarbetet
  • Ansvara för att policy, processer, handlingsplaner och andra verktyg inom området arbetsmiljö finns och är aktuella
  • Informera, utbilda och coacha ledare och andra intressenter inom området.
  • Bevaka och tolka ändringar i regelverk samt ha kontakt med myndigheter inom arbetsmiljö
  • Tillse att de anställda har rätt utbildningar inom området
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team inom Säkerhetsavdelningen och rapporterar direkt till Säkerhetschefen. I din roll är du en nyckelperson i arbetet med arbetsmiljöfrågor och de mjuka värdena där du tillsammans med dina kollegor utvecklar positiva beteenden med nytänkande för en säker och trygg arbetsplats. Du arbetar i en bred roll med för MTR Techs samtliga nio depåer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk utbildning och flera års erfarenhet som arbetsmiljöspecialist, arbetsmiljöingenjör eller motsvarande. Du arbetar vant i rollen som expert och har förståelse för hur du ska navigera i en organisation för att komma i mål med dina åtaganden.

Arbetet kräver att du är en god kommunikatör och är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift då du kommer att ha många interna och externa kontakter. Du har ett intresse för arbetsmiljöfrågor och du tycker om att arbeta nära verksamheten samt trivs med kombinationen av operativt och strategiskt arbete.

För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för utvecklings - och förbättringsarbete som syftar till att utveckla verksamheten samtidigt som du är lyhörd och har en stor samarbetsförmåga. Du tycker om att växla mellan stort och smått, strategisk och operativt. Som person är du förtroendeingivande, lösningsorienterad, kommunikativ och drivande. Du är van att skapa och upprätthålla goda relationer med andra i ditt arbete vilket gör att din sociala kompetens är av stor vikt. Du tar egna initiativ och har god förmåga att analysera och hitta kärnan i komplexa problem och frågor. Vidare bör du vara strukturerad och duktig på administration då arbetet många gånger medför flera parallellt pågående projekt.

 

MTR Tech

MTR Tech

MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för att resenärer med Pendeltåg och Tunnelbana får en säker, punktlig och trygg resa varje dag. Vårt huvuduppdrag är att utföra löpande underhåll, reparationer och förvaltning av fordonen och förse Tunnelbane- och Pendeltågstrafiken med driftsäkra fordon. Vi arbetar med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som resenär får en hållbar och pålitlig Tunnelbana och Pendeltåg.

Arbetsgivare MTR Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-03
Dana Jennerström
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Rålambsvägen 17