TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nätplanerare till KumBro Stadsnät

Är du en analytisk tekniker med förmåga att lyfta blicken? Bra! Vi söker flera nätplanerare till KumBro Stadsnät i Örebro.

Som nätplanerare på KumBro får du en självständig roll med många kontaktytor. KumBro ligger i framkant när det gäller att anpassa sin affär till framtidens behov och är stora på den lokala marknaden. Du får stora möjligheter att vara med och påverka den fortsatta expansionen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du till en platt organisation där vi bryr oss om varandra och har en positiv atmosfär.

Du erbjuds möjligheten att arbeta i nya fräscha lokaler vid Behrn Arena, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Tjänsten är på heltid, med start efter överenskommelse.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär att hantera fiberaffären, planera stamnätets komplettering och utbyggnad samt vara driftstöd inom KumBro. Det ingår även ett strategiskt arbete för risk- och krishantering inklusive kontinuitetsplanering. Nätplaneraren är strategiskt och operativt ansvarig för att hantera driften av fibernäten utifrån KumBros fastställda riktlinjer och företagets intentioner. Nätplaneraren ska agera proaktivt både vad gäller riskbedömningar och underhåll.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du får vara en del av ett företag som arbetar med hållbarhetsfrågor inom energi och teknisk försörjning. Syftet är att vara en katalysator för hållbar utveckling i Örebroregionen genom att arbeta med framtidsfrågor i samhället på ett modernt och affärsdrivet sätt.

VEM ÄR DU?

Du har relevant teknisk utbildning och/eller erfarenhet från ledningsägare som t ex el-, VA-, eller telecom. Det är meriterande med erfarenhet av fiberinfrastruktur.

Då du kommer ha många kontakter är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga i svenska språket, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb