TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nätverkstekniker till SEB i Stockholm

Vill du jobba som nätverkstekniker i en rolig och komplex miljö där ditt jobb gör skillnad för våra användare och kunder på SEB?

Som nätverkstekniker på SEB erbjuds du en varierad vardag inom ett område som är avgörande för SEB. Du kommer jobba med klassiska nätverks-uppgifter såväl som du får möjlighet att utvecklas och prova nya tekniker!

OM JOBBET

Du kommer tillhöra ett team om sju personer, där ni tillsammans jobbar med Core Network för hela SEB. Ni är en del av ett större område inom nätverk som tillhör IT Services. Här kan du vänta dig en variationsrik vardag inom ett område där du får möjlighet att fördjupa dig och växa. Du kommer bland annat:

Inom området Core Network har vi en öppen kultur och värderar dig som person. Du kommer bli en del av ett välkomnande gäng med stor passion för teknik, problemlösning och att kunna hjälpa varandra. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer och vågar testa ny teknik med virtuella nätverk som Cisco ACI. Vi sitter i SEBs nya kontor i Solna, Arenastaden precis vid Mall of Scandinavia. I jobbet ingår också jour då du är on call vid eventuella incidenter.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För den här rollen söker vi dig som har erfarenhet som nätverkstekniker eller som har ett stort intresse för nätverk. Vi ser att du har jobbat med Ciscos produkter tidigare och är väl bekant med LAN/WAN samt Routing och Switching. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att jobba i en komplex organisation med många intressenter. Framförallt värderar vi dina personliga egenskaper och ditt intresse för området. Hos oss på SEB får du möjlighet att utvecklas tillsammans med skickliga specialister inom området! Vi har dessutom en spännande teknisk resa framför oss – där vi hoppas att du vill vara med!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb