TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nätverkstekniker till spännande kund i Malmö

Vill du fördjupa dina kunskaper inom nätverk och säkerhet som konsult hos vår spännande kund i Malmö? Här är jobbet för dig!

Nu söker vi för kunds räkning dig som har ett stort intresse för nätverk och som vill arbeta som Nätverkstekniker i vår kunds NOC tillsammans med ett glatt gäng nätverkstekniker! Här får du möjlighet att fördjupa din kunskap inom nätverk hos en attraktiv och specialiserad arbetsgivare som kommer att vara meriterande för framtida karriär.

Vill du bli vår nya Konsult inom nätverk och supportera och drifta affärskritisk infrastruktur? Varmt välkommen till oss på TNG!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här är möjligheten för dig som just nu är på jakt efter din nästa anställning och som brinner för nätverk och teknik! Här blir du en del av ett trevligt gäng och tillsammans kommer ni att supportera och drifta kundernas nätverk. Du får möjlighet att fördjupa din kompetens genom att arbeta tillsammans specialiserade kollegor, ta kommersiella certifikat samt genom att arbeta med komplexa miljöer. 

Som konsult via oss på TNG erbjuds du friskvårdsbidrag, tjänstepension, kollektivavtal och andra attraktiva förmåner. Dessutom har du en engagerad Konsultchef som arbetar för att säkerställa din trivsel och fortsatta utveckling under uppdragets gång. 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå i 6 månader. Därefter finns det möjlighet att bli direkt rekryterad till vår kund om båda parter trivs och är nöjda. Du kommer att vara placerad hos vår kund och arbeta som en del av deras team. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom IT, gärna med specialisering mot nätverk eller säkerhet. Du har praktisk erfarenhet av att arbeta med drift av infrastruktur minst ett år. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ett ärendehanteringssystem sedan tidigare samt är certifierad enligt CCNA. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Som person söker vi dig som är en problemlösare och som trivs i en miljö där du behöver vara lösningsorienterad. Då du kommer att arbeta i en social och interaktiv roll behöver du vara serviceorienterad och kommunikativ. Du behöver även vara ansvarstagande och trivas med att själv ta initiativ och driva ärenden framåt. 

Alla lediga jobb