TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

.net-utvecklare till Innovation Highway i Örebro

Nu söker vi en systemutvecklare som vill arbeta på ett innovativt konsultföretag och vara med att påverka företagets tillväxtresa!

Trivs du med teamarbete och vill arbeta i en utvecklande och kreativ miljö, centralt i Örebro? Vill du utvecklas som konsult i lokala kundleveranser och även få möjligheten att arbeta långsiktigt med vår egenutvecklade produkt? Bra, då kan detta vara rollen för dig! Vi växer och söker nu fler talangfulla utvecklare. Vårt arbetssätt bygger på nära och långsiktiga kundrelationer där vi som innovativ och proaktiv partner vill hjälpa våra kunder att nå framgång i sina verksamheter.

Kom och bli en del av ett framgångsrikt, familjärt företag med stora ambitioner!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans arbetar vi agilt och är med och driver, förutom våra projekt ute hos kund, även utvecklingen av vår produkt som är uppbyggd i moderna tekniker som React och .net core. Förutom en bra gemenskap, höga ambitioner och engagemang präglas vår kultur av ett ständigt lärande och frihet under ansvar. Här får du arbeta utifrån Microsoft teknikstack med tekniker som .NET, C# och Azure.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora, längre åtaganden. Uppdragen varierar i allt från backend, webb till fullstack och det är ditt intresse som i mångt och mycket styr vad du ska arbeta med. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder som befinner sig i Örebro. Vi arbetar och utvecklar även en egenutvecklad produkt tillsammans, en SaaS tjänst inom visualisering som vi har för avsikt att lansera i en nära framtid.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som utvecklare hos oss blir du en del av ett kompetent team med olika erfarenheter och kompetenser. Idag är vi sex talangfulla och självgående utvecklare som håller till i nya fräscha och toppmoderna lokaler på Slottet. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet som vill fortsätta din utvecklingsresa med oss. Som konsult har du en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. Du har en affärsmässig och kundorienterad inställning, ett stort eget driv och gillar utmaningar. Vidare motiveras du av att arbeta med problemlösning och har ett kreativt analytiskt tänk. Vi ser gärna att du har ett intresse att arbeta med produktutveckling.

Alla lediga jobb