TNG

.Net Utvecklare till SEB i Stockholm

SEB söker en .NET-utvecklare med fokus på utveckling av ett nytt system och att bygga microsajter för webbapplikationer.

Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-23
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Livspussel Livspussel
Linda Segerman
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linda Segerman

0709-809986

SEB söker en .NET-utvecklare med fokus på utveckling av ett nytt system och att bygga microsajter för webbapplikationer.

Hos oss på SEB får du möjligheten att vara med och skapa ett nytt agilt team tillsammans med dina kollegor och vara en viktig del att utveckla vår digitala kundupplevelse. Det här är en möjlighet för dig som är utvecklare inom frontend och vill arbeta med att utveckla ett nytt system och bygga microsajter inom .Net och tekniker som Angular.

OM JOBBET

OM JOBBET

Hos oss kommer du bidra till både affären och människors vardag genom nyutveckling av system och att bygga nya applikationer inom den senaste tekniken för förbättring av våra digitala kanaler. Du blir en central del av vår digitala förflyttning i en modern miljö – både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.
Du kommer bland annat att jobba med:

  • Förvaltning av legacyprodukter
  • Nyutveckla microsajter
  • Ansvara för att arbeta mot target architecture i teamet
  • Vägleda och coacha i daglig verksamhet ur ett tekniskt perspektiv

Du kommer bli del av ett nystartat. Teamet du tillhör kommer ha som huvudsaklig uppgift att utveckla en shellapplikation enligt CI/CD för publicerande av fristående webbsajter men även coacha och on-boarda övriga kollegor till shellapplikationen. Arbetet utgår från de agila principerna och bygger på autonomi inom vårt ansvarsområde och självbestämmande inom teamet. Vi tror att bäst arkitektur och design växer fram med självorganiserande team. SEBs kontor är beläget i moderna lokaler i Solna, precis vid Mall of Scandinavia

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskatta att dela med dig av din kunskap. Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar. Du driver dina projekt i mål och är en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.


För att trivas som fullstack utvecklare i vårt team har du goda kunskaper i agila metoder samt har erfarenhet av att utveckla applikationer skrivna i C#, Angular, HTML och CSS. Extra plus är om du tidigare arbetat med online arkitekturer, DevOps och CI/CD. Du har ett brinnande intresse för programmering och gillar att sätta dig in i nya tekniker, plattformar och verktyg.Det absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i engelska i både tal som skrift är ett krav för att kunna kommunicera effektivt i rollen.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

SEB
Arbetsgivare SEB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-23
Linda Segerman
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linda Segerman

0709-809986

Räkna ut avståndet till jobbet


Stjärntorget 4, 169 56 Solna


map