TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nyexaminerad ekonom till finansbolag omgående

Vi söker nu nyexaminerade ekonomer till ett bolag inom finans i centrala Stockholm. Läs mer här och sök idag!

Har du nyligen tagit examen inom ekonomi och är motiverad för att ta dina första steg ut i arbetslivet? Perfekt! Nu söker vi dig med kunskap inom företagsekonomi för en tjänst inom administration med inslag av kundkontakt. Du kommer att vara en del av ett välkänt bolag inom Finans med kontor centralt i Stockholm nära T-centralen. I denna roll ges stora möjligheter att utveckla både dig och ditt kunnande inom ekonomi, specifikt kopplat till finansbranschen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Trivs du med att arbeta i projektliknande former? Då kommer du att trivas bra i denna roll! Du kommer att tillhöra en grupp som tillsammans jobbar med att verifiera ägarstrukturen bland våra företagskunder. Du får många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Varmt välkommen med din ansökan!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du att jobba både administrativt och med kundkontakt. Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid måndag-fredag och förväntas starta omgående och pågå fram till slutet av maj. Då detta är ett konsultuppdrag kommer du att vara anställd av TNG som är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Genom oss på TNG är du försäkrad, har tillgång till friskvårdsbidrag samt har nära kontakt med konsultchef. 

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen tror vi att du:

Alla lediga jobb